folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir Enteryasyonel Fuarına Gitmeye Değermi?

İzmir Enteryasyonel Fuarına Gitmeye Değermi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Git üstadım git,ben 10 yıldır gidemiyorum benim yerimede git.Ayrıca Fuarın tadı gerçekten akşam çıkar,sonrasında bi kordon sefası...

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    similac35
    similac35's avatar
    Erkek

git hocam bu sene biraz daha iyi fuar 

Adam uzaydan dünyaya atlıyor bızde hala sümüklünün teki mesaj atacak diye telefonla tuvalete giriyoruz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

nedir bu ? ne zaman ? Değecek birşeyse carpe diem diyerek otobüse atlayabilirim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

geçen sene bile daha güzeldi. kitap fuarları hep güzel oluyor o ayrı. lunaparkta 5tl olmuş :(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

Çocukken daha mı güzeldi ne? Zeki Müren'i dinleyip, sarhoş kafayla kuğuya binmek, paraşütle atlamak vs vs...

Şimdi burnumun dibinde hiç gidesim yohhh

15 16 sene once bende izmirdeydim sezonun açılmsını beklerdik ne günlerdi müslüm gürses muazzez ersoy falan çıkarlardı ne günlerdi.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
Toplam Hit: 1416 Toplam Mesaj: 16