İzmir Göksu Da Satılık Daire
-
Kardeşim, evin verdiğin adrese baktığımızda, göksu da çıkmıyor. kuruçeşme tarafında olma ihtimali? birde bu 212 sk diye baktığımızda, hasanağa parkının oraya yakın bir yer çıkıyor. lokasyon doğrumudur?
eğer lokasyonu sen biliyorsan google maps den koordinat yada poi atsanya. birde diyelimki çevreden müşteri buldum sana. evi nasıl göstercez :) anahtarı nerdedir. olmadı gider ben resim çekerim.
-
kanka ben eger kısmet olursa evi görmek ısterim foto vs varmi
-
Hocam hayırlı satışlar da kafama birşey takıldı. Bu ev 100 metre kare ya, 4 oda 1 salon nasıl oluyor yaf, benim ev 100 metre kare 2 oda 1 salon anca çıktı, odalar da küçük.
-
Hocam hayırlı satışlar da kafama birşey takıldı. Bu ev 100 metre kare ya, 4 oda 1 salon nasıl oluyor yaf, benim ev 100 metre kare 2 oda 1 salon anca çıktı, odalar da küçük.
oda bişey mi benim istanbulda yaşadığı ev 1+1 net 32 metrekareydi hocam :)
artı bahçemde vardı :)
rappermcs tarafından 21/Ağu/15 16:56 tarihinde düzenlenmiştir -
@Crimeangel
Abi adres sana konuya yazdigim gibi. Evet hasanaga parkina yakin ev. Hatta surdan da bakabilirsin Izban duraklarinda Inkilap duragina cok yakin. Ve ayni zaman da Optimuma da cok yakin ev bu iki bolgenin tam ortasinda. Gormek istersen yada fotograr cekmek istersen ayarlarim abi.
@uz-i
Abi ne zaman musayitsin ? Sana evi gezdirebilecek birini ayarlarim. Yada Eylül un 3. Haftasinda Izmirdeyim bende gosterebilirim.
@tahref156
Hocam arsa buyuk ve daireler genis. 2 cepheli bir bina bu yuzden.
-
Yahu çelişkili bilgiler veriyorsun kavram karmaşası yaşıyoruz, optimum nere hasanağa nere :)
100 m2 olayında da diğer arkadaşa katılıyorum. 100 m2 ye 4 oda 2 balkon abes olur, odalar küçücük kalır saçma sapan bir şey olur. Tapuda ne yazıyor. Sokak numarası konusunda da şüpheye düşüyoruz, o sokak hasan ağanın dibi gözüküyor inkilap metroya çok yakın diyorsun hasan ağa bahçesinin dibinde olan ev inkilap metroya çok yakın olamaz.
Neyse komple ego tatmin yazısı gibi oldu kusura bakma ama eksik bilgilendirme çok.
-
İnkılap durağı? Optimum ? Hasanağa? Sen buca tarafını bilmiyo gibisin hacı :) bir üçgen çizdin, köşelerin uzaklığı 10 km den fazla :)
-
Yahu sanirim ortalik bayagi karismis :)
Aslen Istanbullu olup yurtdisinda yasadigim icin burdaki evim kirada ve sene de 1 defa ugraririm bu sebebten ötürü yer bilgisi ve konumu hakkinda net bilgiye sahip degilim. Fakat bu apartman ana cadde ustunde ve onunden Dolmusa bindigimiz de optimum alisveris merkezine 10 dk. Inkilap Duragina da 5 dk. Ayni zamanda Univeriseteye ise 5 dk. Ev konusuna gelince şimdi kiraciyla konustum adres ve bilgi assagida
Ismail sivri bulvari no 312/316 göksu mahallesi buca izmir
Oda sayisinda ki karisikliliga gelince ev 120 m2 Hocalar :)
Ev 120 metrekar
Edit:
Simdi bende telefonundam adresi google maps e koydum adresi ismaril sivri bulvari buca yazdigimda;
Gazeteci Yazar Ismail Sivri Bulvari Olarak cikiyor. Onunde ise Seramiksanin Toplu Satis Magazasi Var.
enes tarafından 22/Ağu/15 11:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam kaç yıllık bir bina bende istanbuldayım ama alabilirim gelecek için orada yaşamak istiyoruz ve şimdilik alıp kiraya verebilirim
-
Suan icinde kiraci var hocam bende senin bu dusuncenle almistim. Suan Istanbulda yaptigim isler den oturu nakite ihtiyacim oldugundan satiyorum.
Bina yasi yanlis hatirlamiyorsam 4-5 yillik bir bina