İzmir Göksu Da Satılık Daire

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

Taşlar oturdu şimdi yerine :) dediğin yeri biliyorum. 

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

yakın arkadaşım arıyordu ama 140 ona biraz zor. 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Abi son fiyat 130 olur :) Daha assagisi benim icin de zor.

@crimeangel

Sonunda bulduk adresi :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Hacı ben merak ettim neresiymiş hala anlamadım. 312 sk mı???

Satılmadıysa kiracının telefonunu (pm) versene belki bir vesile oluruz.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yılbaşına kadar alan çıkmazsa ben alabilirim. Ama önce evi gezip görmem lazım. Hiç hesapta olmayan bi yerden 50-60k bir birikimim var. Ancak vade Aralık sonunda bitiyor. Ayrıca kendi evim de satışta, benim ev biraz devasa (ev dediğime bakma amk, 4 daireli apartman her daire tahmini 130 metrekare vs) ve annemin yaşı ilerlediği için etliye sütlüye bulaşmayacağı bir ev bakıyoruz.

Neyse bende buradan yazayım. İzmir yarış pisti karşısında 4 daireli bina komple satılıktır. İzmir'e dönünce foto paylaşabilirim. 4 emlakçıya verdik, bekliyoruz. İstediğimiz fiyat 700k ama müritlere 650'ye veriririm. Bu arada tapuda %40 hissedarım, diğer %60'lık kısmı annemin. Ev sahibi benim de diyebilirim. Neyse niye uzattıysam bu kadar.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 2353 Toplam Mesaj: 26
satılık daire