İzmir Otogar - İzmir Havaalanı Arası ?
-
Hocalar yarın saat 20.00 de uçağa binicem 19.00 gibi de havaalanında olmam lazım bu yüzden.
Balıkesirden geliyorum izmir'e de. Saat 13.30'da otobüse binicem tahminen en geç 16.30 da izmirde olurum.
Sorun şu, sıkıntı olmadan vakitli bi şekilde havaalanına nasıl gidebilirim izmiri'i hiç bilmiyorum.
Taksi çok yazar mı ? Sanırım arası biraz var otogar-havaalanının.
Havaş otogarın ordan kalkar mı ? Yada otogardan giden şehiriçi her hangi bi vasıta var mı ?
Bilgilendirirseniz çok sevinicem.
-
İzmir - Antep uçağınamı yetişecen devrem :) walla otogardan havaş otobüsü varmı bilmiyorum da herhangi bir izban durağı bulduğunda havaalanı durağında inersin.. hızlıdır kolaydır ama daha kolay bi yöntem de vardır illaki :)
-
belediye otobüsü var saat başı otogardan kalkıp havaalanına giden.
ayrıca otogardan herhangi bir metro istasyonuna giden herhangi bir otobüse binip. metroya, metrodan da izban a aktarma yapıp yine hava alanına ulaşabilirsin
-
eray bunu yazdı
İzmir - Antep uçağınamı yetişecen devrem :) walla otogardan havaş otobüsü varmı bilmiyorum da herhangi bir izban durağı bulduğunda havaalanı durağında inersin.. hızlıdır kolaydır ama daha kolay bi yöntem de vardır illaki :)
aynen devrem tatil bitti gitmek gerek :)
otogardan kesin kalkar mı peki bu dediğin şekilde ?
-
amele_2 bunu yazdı
belediye otobüsü var saat başı otogardan kalkıp havaalanına giden.
ayrıca otogardan herhangi bir metro istasyonuna giden herhangi bir otobüse binip. metroya, metrodan da izban a aktarma yapıp yine hava alanına ulaşabilirsin
peki dediğin bu 2 yoldan hangisi daha kısa olur benim için ?
-
hacı arası var bayaa geçirirler sana taksiden sana en kolay yolunu söyliyim öyle yap ya şunu yapacaksın
1)herhangi bir otobüse bin yen yakın metro istasyonunda in eğer ondan sonrası kolay zaten kime sorsan gösterir sana eğer izmir metro istasyonuna gitmişsen halkapınara gelmen max 15 dk halkapınardan havaalanına gidiş max 40 dk ama dikkat et metroda indikten sonra gişelere kadar gitmek bi 10 dk sürüyor ben böyle uçak kaçırdım sen de kaçırma
2)Geleceğin otobüsün mutlaka karşıyaka servisi vardır onunla "turan" durağına kadar git ordan karşıya geçtin mi zaten turan metro istasyonu var ister ordan bin yine 45 dk içinde havaalanına gidersin istersen metroya girmeden önünde otobüs durağı var orda saatte bir geçen havaalanına giden otobüs var onunla gidebilirsin o da 1 saatte gidiyor havaalanına kapısına kadar götürüyor
Ben de sabah 6da trabzona gidecem izmirden yoksa gelir seni götürürdüm hocam
-
Yüküün felan varsa ben yardımcı olurum.
Otogardan in boornoya ya gel her saatin 40. dakkası otobüs kalkıyor. Bende fazladan eshot var sana veririm 3 basış alıyor.
Yada bornovadan metroya bin halkapınar metrodan izbana aktarmayla giidebilirsin.
Taxi pahalı olur 60-70 lirayı bulur.
Dediğim gibi birine ihtiyacın olursa beni ara yardım ederim.
zeybekustasi tarafından 02/Şub/13 12:50 tarihinde düzenlenmiştir -
KaRaKuLe bunu yazdı
hacı arası var bayaa geçirirler sana taksiden sana en kolay yolunu söyliyim öyle yap ya şunu yapacaksın
1)herhangi bir otobüse bin yen yakın metro istasyonunda in eğer ondan sonrası kolay zaten kime sorsan gösterir sana eğer izmir metro istasyonuna gitmişsen halkapınara gelmen max 15 dk halkapınardan havaalanına gidiş max 40 dk ama dikkat et metroda indikten sonra gişelere kadar gitmek bi 10 dk sürüyor ben böyle uçak kaçırdım sen de kaçırma
2)Geleceğin otobüsün mutlaka karşıyaka servisi vardır onunla "turan" durağına kadar git ordan karşıya geçtin mi zaten turan metro istasyonu var ister ordan bin yine 45 dk içinde havaalanına gidersin istersen metroya girmeden önünde otobüs durağı var orda saatte bir geçen havaalanına giden otobüs var onunla gidebilirsin o da 1 saatte gidiyor havaalanına kapısına kadar götürüyor
hocam 2. seçenek daha bi kolay geldi sanırım.
turan da inicem ordan metroya girip binicem ve 45 dakka içinde havaalanındayım yanlış mıyım ?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
hocam 2. seçenek daha bi kolay geldi sanırım.
turan da inicem ordan metroya girip binicem ve 45 dakka içinde havaalanındayım yanlış mıyım ?
Servisle Turan a gideceksin. Oradan İZBANa binip ki binmeden önce 3-5 kart alman lazım hava alanı yönüne trene bineceksin.
zeybekustasi tarafından 02/Şub/13 12:55 tarihinde düzenlenmiştir -
aynen hocam olmadı zeybek gelsin sana bassın boşuna 3-5 kart alma bi kere bassa yeter ordan 45 dk içinde havaalanındasın ama DİKKAT ET indikten sonra en az 10 dakika sonra gişelere ulaşabiliyorsun baya yürümen gerekiyor
-
KaRaKuLe bunu yazdı
aynen hocam olmadı zeybek gelsin sana bassın boşuna 3-5 kart alma bi kere bassa yeter ordan 45 dk içinde havaalanındasın ama DİKKAT ET indikten sonra en az 10 dakika sonra gişelere ulaşabiliyorsun baya yürümen gerekiyor
anladım hocam. Bakalım zeybeksutası nuramasını verdi saolsun eğer bi aksilik durumunda haber ederim ben ona.