İzmir Otogar - İzmir Havaalanı Arası ?
-
Şu garaja metro bitsede rahat etsek.
Taksi 40dan fazlaydı yanlış hatırmıyorsam bir kere binmiştim.
Bir seçenek daha Garajdan Bornovaya inmen 10-15DK ordan metro ile halkapınarda izbana geçip direk havaalanına gidebilirsin.
-
Önerilen güzergahların hepsini okudum ve biliyorum.
En mantıklı ve zahmetsiz olanı Otogar-Havaalanı otobüsü. Aktarma yapmadan direkt ulaşım.
http://www.izmir.bel.tr/Ulasim.asp ( xx:40 geçe her saat başı kalkıyor )
Kalkış yeri Bornova Metro mu yoksa Otogar Bornova mı tam anlayamadım ama 10 dakika tutar arası. Pek fark yapmaz.
Otogardan binersin havaalanının içinde inersin.
Yok baktın xx:40 - xx:50 li saatleri az farkla kaçırmışsın, 2. alternatif güzergah olarak bornova metroya şehiriçi servisleriyle gider oradan halkapınar metroya ulaşırsın.
Halkapınardan aktarmayla izbana binip havaalanına ulaşırsın.
Zaman çok sıkışııksa en kötü taksiye binersin. Gaziemir-Buca çevreyolu üzerinden max yarım saatte havaalanında olursun.
( Turan şehrin ters tarafına düşer, izbana gidecem diye oraya gitmene gerek yok, uzun sürer. Turana gitmek yerine Bornova metroya gitmen daha akıl karı olur. )
Not: Havaş otobüsü de sana ters istikametten gider onu da unut :) Karşıyaka-Alsancak-Havaalanı diye gider.
AnaMuhalefet tarafından 02/Şub/13 14:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Havaalanına giden otobüsün numarası 204 kalkış yeri bornova metrodur otogara uğrar havaalanına geçer bu otobüste kentkartlar falan 2 çeker yani normal otobüse binersen öğrenci için yazıyorum 1 lira ise bu otobüs 2 lira çeker 3 5 bilette durum nedir bilmiyorum
otogardan metroya giden otobüs numarası 505 dir ama dikkat etmen gerek otobüs altındağ ile bornova metro arasında çalışır her iki tarafa giderkende otogara uğrar gelince bornovaya gidiyor diye atlamamak gerek yoksa kendini altındağda bulursun binmeden önce şoföre sor hangi tarafa gidiyorsun diye ondan sonra binersin
bornovaya gidersen metro ile halkapınar istasyonuna gidersin izban tren hattına geçer ordan havaalanına gidersin ancak 505 haftaiçi bile sıkıntılı bir otobüs bazen hemen gelir bazen 1 saat beklersin gelmez
alternatif bir yolda ben söyleyim bence daha hızlı gidersin 250 numaralı otobüs sık çalışır ona binip halkapınar durağında inersin ordan direk izbana binip havaalanına geçebilirsin şoföre yakın otur ve halkapınarda ineceğini söyle sana yardımcı olur
-
Güzel bi pm attım hocu, oku istediğin her şey orda :)
-
raad yetişirsin otogardan bornova ya geç ordan metroya bin halkanpınar da in izban la adnan menderes havalimanına geç raad raad yetişirsin hacıt
-
Sarı taksiyle gidersen 70 Lira, yanına dışarıdan yandaş bulursan 40 Lira hacı.
Götüm sıkışmıştı 2 de uçak var 1 de izmirdeydim otogarda. aerobilet ten ücretsiz uçucaktım taksiye para verdim mk.
Edit: Bu arada Balıkesir'liyim hemşo iyi yolculuklar.
Ar0fer tarafından 02/Şub/13 18:23 tarihinde düzenlenmiştir