İzmir Tarihi Asansör Hakkında Yardım
-
https://tr.foursquare.com/v/tarihi-asans%C3%B6r/4bccd5fc0687ef3b74fedfcc
yorumlarda fix menü 50 lira demişler..
yada en basiti.. ara mekanı topluca gelecez menüde ne var ne kadar falan sor :D bitti gitti.
yunusdogan tarafından 01/Ağu/14 23:53 tarihinde düzenlenmiştir -
ulaşım sıkıntı falan değil hertülü gidersin, bazı menülerde karşılığı olmayacak şekilde abartılı fiyatlar var ama çok istiyosan genede gitmeye değer,
-
hocam ben bu mayis ayinfa gittim, cay 1,5 ya da 2 liraydi, turk kahvesi içtik 5 liraydi ama alkollü ickileri bilmiyorum. yani öğrencilerin çoğunlukla takıldığı bi yer olduğu için fiyatlar cok ucuk değil. hem ayrica bisi icmeniz sart değil gidip bi gorun derim. izmir ayaklarınız altinda, manzarası şahane ;)
-
nescafe 5 tl diye hatırlıyorum. ama herkez pahalılığından şikayetçiydi arkadaşların burdaki yorumlarda tam tersi
-
Lan gençler yakın bir izmir buluşmasında yapabiliriz bir asansör sorun olmaz hatta alsancaktan daha güzel olur bence hatta haftaya c.tesi yapabiliriz kimsenin işi yoksa =)
-
orası bildiğim kadarıyla yabancı uyruklu bir kadınınmış zamanında. Fakat kadın burayı belediyeye bağışlayarak gelir kaynağı yaratmış zaten yaşlıymış vefat etmiş. Geçenlerde gittik dondurma filan yedik söylemesi ayıp, 25TL verdikn 4 dondurmaya. Yani bilindik nezih mekan fiyatları. Diğerlerinden pek farkı yok fiyatların. Manzarası ise mükemmel. İki tane dürbün koymuşlardı birisi arızalıydı. Arızası ise içine 1 tl atmadan heryeri izleyebiliyordun. Şimdi aklıma gelince yine güldüm :D
-
hepinize çok çok teşekkürler arkadaşlar o zaman rahatlıkla gidebilirm :)