İzmir Toplanması
-
çok kapalı bi yer istiyosanız Buca\Şirinyer Çınaraltı Nargile Cafeye gelin :D bizim mekan herzaman siz ve garsonlardan başkası olmaz :D
-
çükümyok gelmiosa bende gelmiom amk :D
-
@amele olm yagmur fln anlamam taa manisadan geliom bak bu akşam caycaksanız smdiden söleyin oraya gelirim gelmesseniz zokarım çarıığınıza
@athzai ben nargile fln içmiom hoca orda süt varsa ben süt içerim kola flnda olur ama sadece içkiliyse gelmem
@exca çükmyokunda amk seni çaıran bile yok zaten:Dİ:D -
geliriz geliriz sen yorma kafanı ayrıca nargile + hertürlü icecek var yorma kafanı ;)
-
İşte konakta buluşuluyor, ne güzel konakta olsun, telefonlarımız var olmazsa haberleşiriz....
-
-
delichoban bunu yazdı:
----------------------------- @amele olm yagmur fln anlamam taa manisadan geliom bak bu akşam caycaksanız smdiden söleyin oraya gelirim gelmesseniz zokarım çarıığınıza
@athzai ben nargile fln içmiom hoca orda süt varsa ben süt içerim kola flnda olur ama sadece içkiliyse gelmem
@exca çükmyokunda amk seni çaıran bile yok zaten:Dİ:D -----------------------------seni sikmeye gelecem coban rahat ol :)
-
ha bu arada sardunyas ta yapalımmı
alsancak \ gazi kadınlar sokağı Sardunya's izmirin en ucuz barı hem çoban için süt te var yaş sınırı var ama sokarım ben problem olmaz.70 cl lik bira 4,5 ytl
-
abu bende gelicem ya
-
dicital foto makinası olan varsa getirsin önceki buluşma gibi olmasın
Toplam Hit: 10948 Toplam Mesaj: 135