folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir'de Gidilesi Spor (Body, Fitness Amaçlı) Salonlar?

İzmir'de Gidilesi Spor (Body, Fitness Amaçlı) Salonlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İzmir'de pek spor salonu kültürü yok. Ya çok fahiş fiyatlar çekiliyor ya da kümesden bozma yerlerde çalışın diyorlar. Hocalar ilgisiz. Peki İzmir'li müritlere sorum şu;

Gidin diyeceğiniz spor salonu neresidir? Özellikle fitness yapmam lazım, kardiyo çalışmalarına başlamalıyım bir an önce. Arada gelişim için vücut geliştirme de takılcam.

Şimdi olayın çok başındayız malum. O yüzden ilgili ve bilgili bir hoca lazım. Ahanda bu halter indir kaldır şişersin diyecek adam istemiyorum. 

Not: Bornova civarı olursa dadından yinmez.

Not2: Bornova Küçükpark'da bir yer buldum. Bu Villagrilla'nın hemen yanında. 3 aylık 100 TL diyor ama heriflerde fitness yok sadece vücut geliştirme var amk. Hiç bir yer bulamazsam oraya gidicem mecburen...

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Bornova Peterson Kosku'nun karsisinda bi salon var adini unuttum orasi baya guzel bi mekan.

Bortubocek sever
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

http://www.sportsinternational.com.tr

mavişehirde git pazarlık yap kaydol

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

sports'un fiyatları el yakar.

Koca hestiy aya bedenem ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Bloom bunu yazdı

Bornova Peterson Kosku'nun karsisinda bi salon var adini unuttum orasi baya guzel bi mekan.

GYM Bornova mıydı neydi baya yüksek fiyat çekiyorlar , ama mekan da mekan yani.

küçük parkta 2 tane varmış onlarda koşu bandı yok fln.

araştırdığım kadarıyla en iyisi migrosun o taraflardaki bir salon ama bana uzak kaçmıştı yani.

PanxeR tarafından 01/Eyl/12 19:15 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

susuzsdede de sportsbox fittness 'a gidiyorum...3 aylık 150 lira kampanyası var...normalde aylık 70..

fittnestan body e herşey var

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

İzmir'de pek spor salonu kültürü yok. Ya çok fahiş fiyatlar çekiliyor ya da kümesden bozma yerlerde çalışın diyorlar. Hocalar ilgisiz. Peki İzmir'li müritlere sorum şu;

Gidin diyeceğiniz spor salonu neresidir? Özellikle fitness yapmam lazım, kardiyo çalışmalarına başlamalıyım bir an önce. Arada gelişim için vücut geliştirme de takılcam.

Şimdi olayın çok başındayız malum. O yüzden ilgili ve bilgili bir hoca lazım. Ahanda bu halter indir kaldır şişersin diyecek adam istemiyorum. 

Not2: Bornova Küçükpark'da bir yer buldum. Bu Villagrilla'nın hemen yanında. 3 aylık 100 TL diyor ama heriflerde fitness yok sadece vücut geliştirme var amk. Hiç bir yer bulamazsam oraya gidicem mecburen...

Saygılar

aman hocam o dediğin salon extreme se gitme sakın, koşu bandı vs yok 2 kıytırık bisiklet var sadece ve temizlik yönünden oldukça kötü ben gittim ve hiç memnun kalmadım, bu yukardaki barduck corner park civarında happy life diye bi yer var biraz daha fazla verirsin ama hem daha temiz hem gelen insanlar biraz daha düzgün olur. bence o extreme den uzak dur kesinlikle

There is no life without struggle
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bukalemun bunu yazdı
    HannibALgan bunu yazdı

Saygılar

aman hocam o dediğin salon extreme se gitme sakın, koşu bandı vs yok 2 kıytırık bisiklet var sadece ve temizlik yönünden oldukça kötü ben gittim ve hiç memnun kalmadım, bu yukardaki barduck corner park civarında happy life diye bi yer var biraz daha fazla verirsin ama hem daha temiz hem gelen insanlar biraz daha düzgün olur. bence o extreme den uzak dur kesinlikle

Tam üstüne bastın bulduğum mekan extreme,

Kasıntı bi herif vardı. Sanırım hocası da yokmuş. Ama gidilecek adam gibi yer bulamıyoruz amk. Hükümet konağının orda da bir yer olduğunu söylediler. Var mı bilen gören duyan?

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek

bu extreme de kel bi adam var acayip yapılı, o bakıyodu oraya ama pek ilgilenmiyo. dediğim gibi bi üst sokakta happylife diye bi yer var orası fena değil, kardiyoya yönelik daha çok alet de bulabilirsin, belli bi müşteri profili var ve temiz bi mekan

There is no life without struggle
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bukalemun bunu yazdı

bu extreme de kel bi adam var acayip yapılı, o bakıyodu oraya ama pek ilgilenmiyo. dediğim gibi bi üst sokakta happylife diye bi yer var orası fena değil, kardiyoya yönelik daha çok alet de bulabilirsin, belli bi müşteri profili var ve temiz bi mekan

Başkan bu dediğin yerin telefonu veya açık adresi varmıdır sende? Buraya yaz da benim gibi arayan eden arkadaşlar da istifade etsin

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

fatikim, alsancak ta bi yer var. fiyatını bilmiyorum ama güzel bir yer. bizim arkadaşlardan gidenler var. 18 aylığı 1200 liramı ne demişlerdi geçenlerde. taksitle ödeme v.s. varmış. bi orayla görüş. yeri yurdu fena :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 5927 Toplam Mesaj: 24