folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir'de Gidilesi Spor (Body, Fitness Amaçlı) Salonlar?

İzmir'de Gidilesi Spor (Body, Fitness Amaçlı) Salonlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

fatikim, alsancak ta bi yer var. fiyatını bilmiyorum ama güzel bir yer. bizim arkadaşlardan gidenler var. 18 aylığı 1200 liramı ne demişlerdi geçenlerde. taksitle ödeme v.s. varmış. bi orayla görüş. yeri yurdu fena :)

Abi mekan çok Alsancak, Karşıya veya Hatay tarafında ama işten 7'de çıkıyorum, salona gidene ve ısınana kadar 8 olsa ve 2 saat çalışsam etti sana 10. Eve varana kadar rahat 11 veya 11.30 olacak. Laaa ben ne yeyicem ona zam buna zam... 

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı
    bukalemun bunu yazdı

bu extreme de kel bi adam var acayip yapılı, o bakıyodu oraya ama pek ilgilenmiyo. dediğim gibi bi üst sokakta happylife diye bi yer var orası fena değil, kardiyoya yönelik daha çok alet de bulabilirsin, belli bi müşteri profili var ve temiz bi mekan

Başkan bu dediğin yerin telefonu veya açık adresi varmıdır sende? Buraya yaz da benim gibi arayan eden arkadaşlar da istifade etsin

Süvari Cad. 74/A  Bornova Merkez/Izmir

0232 374 5253

internetten baktım telefon numarasının doğrulugunu garanti edemem. bu villa grillanın ordan yukarı çıkınca süvari caddesi var ya o caddede işte kime sorsan gösterir

https://maps.google.com/maps?oe=utf-8&client=firefox-a&ie=UTF-8&q=happylife+bornova&fb=1&gl=tr&hq=happylife&hnear=0x14b97c847c2ade23:0xc9ef319820d8565c,Bornova,+Izmir&cid=0,0,13279584990877906390&ei=rV5CUM72F4nRsgbYroHgCg&ved=0CIEBEPwSMAA     bu da google mapsten

There is no life without struggle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bukalemun,

Eyvalah müdür yarın o civarda olcam bütün gün. İstersen akşam buluşup iki tek bişeyler de içeriz? ;) 

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek

ne demek inş yardımcı olabilmişzdir, yarın ben de küçükpark civarında olurum, görüşelim memnun olurum  tel no mu pm olarak atarım

There is no life without struggle
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

4 aydır gazıemirde magic spor salonuna gidiyorum ama salon değiştirmeye karar verdım ızmırde düzgün kaliteli bir yer arıyorum özelliklede tbt den giden birileri varsa bırlıkte gidip gelelim istiyorum.

Çünkü body için ağır gırmek lazım ve ağır gırerkende mutlaka son setlerde destek verıcek bırılerı olması lazım habıre ordakı çalışanlarıda çağıramıyorsun, bu yüzden iki kişi birlikte çalışılınca daha faydalı olduğunun kanaatindeyim. vücut geliştirmeye giden ve gittiği yeri tavsıye edebilecekler varsa parmak kaldırsın,el çırpsın pm atsın bişeyler yapsın :D:D şu 3-4 gün içinde yeni bir salon bulup başlamam lazım arayı soğutmayayım dıyorum

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

KONU Takıp :)

Özellıkle GAZİEMIR , KARABAGLAR , BUCA tarafında gıden yada bılen varsa tavsıye alınır :)

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı
    crimeangel bunu yazdı

fatikim, alsancak ta bi yer var. fiyatını bilmiyorum ama güzel bir yer. bizim arkadaşlardan gidenler var. 18 aylığı 1200 liramı ne demişlerdi geçenlerde. taksitle ödeme v.s. varmış. bi orayla görüş. yeri yurdu fena :)

Abi mekan çok Alsancak, Karşıya veya Hatay tarafında ama işten 7'de çıkıyorum, salona gidene ve ısınana kadar 8 olsa ve 2 saat çalışsam etti sana 10. Eve varana kadar rahat 11 veya 11.30 olacak. Laaa ben ne yeyicem ona zam buna zam... 

Ne zaman motora binecek bu adam :D
    Buca tarafini dusenen olursa cevikbir meydaninda ara sokakta var..

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Şirinyer İzban istasyonunun orada bir salon var. İşletenler oldukça ilgili insanlar. Aylık 75 lira. 3 aylık kaydolursan sanırım 180 liraydı.

RockZs tarafından 03/Nis/13 13:13 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

Şirinyer İzban istasyonunun orada bir salon var. İşletenler oldukça ilgili insanlar. Saat 75 lira. 3 aylık kaydolursan sanırım 180 liraydı.

hacı saat 75 lira ne demek ? aylık demek istedin sanırım ? bende aylık 75 lira, gittiğinde de 1 saat kalıyorsun gibi bişey mı demek istedi acaba diye düşündüm.

Bide spora giden veya başlıyacak olan var mı ?

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Kehanet bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

Şirinyer İzban istasyonunun orada bir salon var. İşletenler oldukça ilgili insanlar. Saat 75 lira. 3 aylık kaydolursan sanırım 180 liraydı.

hacı saat 75 lira ne demek ? aylık demek istedin sanırım ? bende aylık 75 lira, gittiğinde de 1 saat kalıyorsun gibi bişey mı demek istedi acaba diye düşündüm.

Bide spora giden veya başlıyacak olan var mı ?

aylık 75 lira hocam, elim kaymış..

Toplam Hit: 5928 Toplam Mesaj: 24