İzmir"De Güvenilir Ve Ucuz Pansiyon Ve Otel (Öneri)
-
Beyler 15 Temmuz 1 Ağustos arasında bana İzmir Balçova'dan Alsancağa kadar giden istikamette (Başka yerlerde olur ama öncelikle güvenilir olmalı) günlüğü 15-25 tl arasında değişcek 1 haftalığına öncelikle güvenilir bi otel (otel zor gerçi)yada pansiyon,motel türü bir yer lazım...Varsa bu mevkilerde bildiği sağlam güvenilir yerler paylaşırsa sevinirim..2 saattir nette araştırıyom,günlüğü 50 den aşşa olanlar nete girememiş bile :) Şimdiden teşekkürler..!
-
Nickimyok konaklama tesisleri...sen bir gorus isoya paradan haber ver,yatagini bile sana verir :D
-
abi ama öncelikle sağlam olcak yani güvenilir...parasını hallederizde,tahribattan olan adam olursa walla gönlüm daha rahat olur!
-
Ahahahaha Compü doru söylüyo :) ../bide tuhaftrr ..aynı şeyi ben amele'YE msn'de sormuştum ..abaza falan ama ..mesele deil ..sen come on falan demişti kardeşim :)
-
dostum basmane'ye git istediğin kadar otel ve pansiyon bulabilirsin her fiyata şimdiden iyi konaklamalar sana:))
-
basmane:D:D:D:D:D
abi warya konuyu açmadan dedim biri basmane derse ben ne cevap veririm acaba diye bayada orda tereddüt ettim :) Kız kalcak,ben kalsam kaleyede giderim sorun değil..dedim ya öncelikle güvenilir...!Neyse eyw hocam,evet harbiden çok ucuz oteller var günlüğü 7 ytl den huzur pansiyon mesela,şuanda tepecikden sonra en çok gelir eden bi nevi müessese :D -
sahiden otel , motel, pansiyon sahibi işletmeni vesairesi bisürü mürit vardır.. (hatta benzwer bi konu açılmıştı sanırım)bunlar imkanları özellikleri fiyatları ilan etseler bu başlık altında veya başka başlık altında çok ii olur. tabi tahribat müridi farkını da yansıtsınlar bi zahmet fiyatlara.
-
abicim hatun kalacaksa parayı gözden çıkar biraz.
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------
sahiden otel , motel, pansiyon sahibi işletmeni vesairesi bisürü mürit vardır.. (hatta benzwer bi konu açılmıştı sanırım)bunlar imkanları özellikleri fiyatları ilan etseler bu başlık altında veya başka başlık altında çok ii olur. tabi tahribat müridi farkını da yansıtsınlar bi zahmet fiyatlara.
-----------------------------
tabi tahribat müridi farkını da yansıtsınlar bi zahmet fiyatlara. (Özellikle hocam,özellikle :D)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------abicim hatun kalacaksa parayı gözden çıkar biraz.
-----------------------------
doğru diyosunda abi 500 tl 1 haftalığına düşündüm ben yani bütçe,bi kaç yere sordum adam günlüğünü 50/60 hatta biri 80 dolar istedi a.k,birde bunun gezmesi,yemesi içmesi olcak...doğru diyosun aslında ama bütçe bu :) -
Basmane Kiraz Pansiyon Otel: guvenilir fakat dusuk musteri kalitesi.
Senin icin en iyisi; heryere yakin, merkezde , temiz , nezih olan Baylan.
Basmane Baylan Otel : 2 yildiz, telefon , televizyon , muzik , split klima , banyo , minibar , guvenlik kasasi dahil 30-45 ytl
INTERNET FIYATI YUKARI GOSTERIR ALDANMA + KAHVALTI ALMAYACAKSIN.
Toplam Hit: 15806 Toplam Mesaj: 31