İzmir"De Güvenilir Ve Ucuz Pansiyon Ve Otel (Öneri)
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------Basmane Kiraz Pansiyon Otel: guvenilir fakat dusuk musteri kalitesi.
Senin icin en iyisi; heryere yakin, merkezde , temiz , nezih olan Baylan.
Basmane Baylan Otel : 2 yildiz, telefon , televizyon , muzik , split klima , banyo , minibar , guvenlik kasasi dahil 30-45 ytl
INTERNET FIYATI YUKARI GOSTERIR ALDANMA + KAHVALTI ALMAYACAKSIN.
-----------------------------
abi güzele benziyo şu baylan uygun,peki buraya nasıl ulaşabilirim netten? olmadı giderimde,bi adresi falan varsa veriver..!Bide abi öğrenci indiri türü kıyak geçilcek kampanyaları falan yokmudur ? -
az bekle peder gelsin de bi sorayım
-
Basmane Baylan'in telefon numarasini telekom altin rehberden bulabilirsin, hic internetten rezervasyon yaptirma komisyon aliyorlar.
-
hojucuk bunu yazdı:
Basmane Baylan'in telefon numarasini telekom altin rehberden bulabilirsin, hic internetten rezervasyon yaptirma komisyon aliyorlar.
tamam abi ben bi araştırayım sağolasın... -
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------az bekle peder gelsin de bi sorayım
sağol :) walla çok makbule geçecek bi güzellik olursa tbt den.. -
Bebek otel var çankayanın oralardaydı galiba onu tavsiye ederim :P, sakın gitme :D basmaneye hayatta uğrama, heleki alsancağın arka sokaklarındaki otellere sakın uğrama paso travesti kaynıyor, kız kalacaksa biraz parayı gözden çıkar mesela çankayada dedeman falan var, oralara falan sor bence...
-
bokee ondan dedim ya abi basmaneyi yazan olursa ne derim diye :D sende Allah razı olsun söylemişsin sebebi :D
dedemana sordum 110 tl deniz gören taraf,80 arka taraf :) yuhh dedim çıktım, resepsiyonist direk formu çıkardı salak :D -
Boke! Ne dedemani dalga mi geciyorsun?, butcesini belirtmis arkadas. + izmiri istanbul ile karistirma. Travestisi travestiligini bilir, berdusu berduslugunu.
Izmirde racon; duz yolda got bas oynamaya.. cantaya bohcaya sahip cikila olmaya kapkac yollarda.
Ceza; Sende Basmane Baylan'dan sasma. Fiyat ,kalitede ve guvende banko olur.
-
2 Sene Önce 25 Ytl'ye bir gece alsancakta kalmıştım kordonun arka tarafları, leş her taraf batıyor, alttan üstten gacır gucur yatak sesleri geliyor :D, durmadan dışarıdan sesler geliyor :D, travesti sesleri hep belli oluyor, kapına tıklatıp rahatsız bile ediyorlar, bir an korkmuştum ulen içeri girip beni s.kmesinler diye :D
-
hojucuk izmirin kuralları nedir çok iyi biliyorum, nerede neler yapılır çok iyi biliyorum, kurallarıda çok iyi biliyorum çünkü kuralları ben koyuyorum... anladınmı acaba?? :D
Toplam Hit: 15802 Toplam Mesaj: 31