folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder İzmir'de Sürücü Kursu Ve Faydası

İzmir'de Sürücü Kursu Ve Faydası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Sürücü kursuna yazılmak istiyorum. İki yere sordum biri 400 biri 450 tl kurs ücreti fiyatı biçti. 

90 tl sınav ücreti 298 tl de dosya masraflı bir iş olduğunu söyledirler. (doğrusunu sizden öğreneceğiz)

Şöyle bir sorunum var,

Benim hiç bir tecrübem yok. Taa kaç sene önce babamın kucağında bir kere direksiyon tuttum.

Doğrusu babamı kaybedince hiç bir akrabada bu konuda bana bir yardımı dokunmadı. 

Benden 5 yaş büyük kuzenimin kulağı çınlasın. Seneler önce bizden 5 bin tl borç almaya gelince faiz olarak direksiyonu öğretirsin artık demiştim.

Harbide sevinmiştim ha sonra ne oldu ne para tam olarak geldi nede o mesele.

Neyse bu kadar ajitasyon yeter yani kursların çokda bişey öğretmediği söylenir. Tabi onlara benim tecrübem yok dedim oo süper öğrenirsin ayaklarındalar ama bilmiyorum.

Sorularım şunlar:

Hangi kursa yazılmalıyım. Fiyat konusunda izmirde biraz daha yardımcı olabilecek kimseler var mı ? Hangi kursa gitmeliyim pazarlık payı var mıdır ? 

Sınavlarını hiç bilgim olmamasına rağmen bir ayda geçebilir miyim ?

Öğrenmek çok önemli değil araba aldıktan sonrada pratikle de öğrenebilir miyim ?

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

izmir balçovada oturuyorsan yada yakın isen.

onerebilicegim yer var.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

fiyat konusunda pazarlık yap. genelde bunlar kendi aralarında anlaşırlar ve aşağı yukarı her yerde aynı fiyat belirlenir. Ama içerilerinde elbette indirim yapan (onlara göre hain) yerlerde var. Onlarla konuş. mesela ben 600 tl den 400 e indirmiştim :)

soracağın şey, direksiyon eğitimi kaç saat ve direksiyon sınavını geçemezsen tekrar para ödemeden girebiliyor musun? bunları öğrenmen kafii..

yazılı sınava gelince hiç kasma boşver. son bir kaç gün onların vermiş olduğu kitapçığa bir göz gezdir sonra son 2-3 yılın tüm sorularını çöz. youtube da trafik motor eğitimi ile ilgili bi dayı güzel anlatım yapıyordu 1-2 saatlik video, onları hallet kesin geçersin. derslere gidip de zaman kaybetmene gerek yok çünkü eski soruları çözünce adamlar çevirip çevirip aynı şeyleri soruyorlar..

dayı buydu http://www.youtube.com/watch?v=GqRjzMdjOLk

Mesaj 30 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 18:41'da unbalanced tarafından düzenlendi.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

''soracağın şey, direksiyon eğitimi kaç saat ve direksiyon sınavını geçemezsen tekrar para ödemeden girebiliyor musun? bunları öğrenmen kafii..''

bunuda öğrenmem gerek. hocam normalde bornova da ikamet ediyorum ama hafta sonları olduğu için balçovayada gelebilirim. Şimdi sen 600 dü 400 e geldi demişsin bu adamlar direk 400 diyor sonradan fiyat artacakmıdır şimdiden kayıt yaptırıp eylülde başlamayı düşünüyorum. 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam istanbul söğütlüçeşmede arkadaşımın tanıdığı var 250 tl ye yazdırıyor mesela :) sadece kurs parası tabii.. yani tanıdık olursa biraz daha indirim yapılabilir. Ama pazarlık yap 300 de.. 350 ne kadar indirim yaptırabilirsen kardır. bir de bu indirimi kimseye söylemeyeceğini flan söyle.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Pm atiyorum

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

direksyonum 0 dı sadece gözlemci tecrübem vardı diyebilirim 10 derste öğrendim her şeyiyle (kurs parasına dahildi) teoriye gelince sınavdan 1 gece önce çıkmış soruları internetten çözdüm sorular zaten hemen hemen aynıydı (2009 dao luyo bunlar) hiç dert etme direksyon sınavında zaten hoca yardım eder heyecan falan yaparsan çaktırmadan pedallara müdahale eder

edit: kayıt olurken sor derslere girme zorunluluğu var resmi olarak benim zamanım yok falan de uğraşma o angaryalarla

Mesaj 30 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 20:41'da jawsap67 tarafından düzenlendi.

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

hiç bişi bilme geçen 5 senenin sorularını çöz garanti veriyorum geçersin, geçen seneninkileri çözdüm geçtim, ha direksiyon için taktikler verirler onlara harfiyen uy yoksa geçemezsin, mesela binince emliyet kemerini tak, vitese bakma değiştirirken, konuşurken adama bakma, geri geri giderken elini koltuga at falan

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

hocam geçen girdim 1 saat motor çalıştım sadece geriye kalan herşey yazılı sınavda mantığa bakıyor. direksiyon dersine 2 kere gitsen geçersin. çok kolay içinde sıkıntı olmasın.

bornovada evren sürücü kursu var bildiğim kadarıyla ucuz

Mesaj 30 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 21:59'da Headhunterz tarafından düzenlendi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

şu kadar diyeyim sınav ilkokul mezunlarına gör hazırlanıyor. yani nispeten daha yavaş okuyan ve akademik bilgisi olmayanlara göre. yani herkes rahat geçebilir. sadece motora biraz baksan yeter. geri kalan sorular mantık işi ve her sene mecburi olarak aynı soruları soruyorlar. başka şansları yok ki zaten.

direksiyon dersini de benim gittiğim kursta yeterli derecede vermişlerdi. eminim heryerde öyledir. önemli olan dikkatli kullanman. gerisi hiç zor değil.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Kardeş araba sürmek dünyanın en kolayı işi. Çevrende şahin marka aracı olan varsa onunla daha iyi öğrenirsin. Sınava gelince oda çok kolay biraz motora göz gezdir yeter.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
Toplam Hit: 1685 Toplam Mesaj: 13