İzmir'de Sürücü Kursu Ve Faydası
-
hocam ben gecen ay gırdım sınava 400 tl ye yazıldım ama sınav parası 90 değil 50 tl heryerde standart olmalı kazık yeme.
son gun çalışdım zaten googleye yazsan bır surur site cıkıyo 2009 dan burya kadar olan butun sorular vardı her ayın test şeklınde çözüyosun kalıp kalmadıgını sana gösterıyo pratık yap yeeter.
direksıyondan kalırsan tekrar kursa vs gıtmen para odemen gerekmez normal sınavdan kalırsanda toplam 5 kere girme hakkın var.ama her sınava 50 tl sınav
ücretı ödüyosun bıldıgım kadarıylada dıreksıyon sınavından kolay kolay kalan olmuyomuş.kursa bişe öğrenemezsın pek sınavı gecırcek kadar ancaa pratık yapa yapa öğrenırsın. -
direksiyon hocasıyla iyi geçinmek lazım. direksiyon sınavına girerken o da yanında oluyor. puan vermiyor ama faydası olur. ben ki yolcu olarak bile sürekli kemer takarım, direksiyon sınavında unuttum, kontağı çevirmeden önce direksiyon hocam hafifçe kendi kemerine parmağını tıklattı bana bakarak. arkada elemanlar görmeyecek şekilde tabi. onun hatırlatmasıyla hemen hatırlayıp kemeri taktım. yoksa belki kalacaktım sırf kemer yüzünden. sonra 90la geçtim.
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 06:16'da Prometheus tarafından düzenlendi.