İzmir'de Tatil İçin Nereyi Önerirsiniz?
-
ben çeşme diye düşündüm ama . sizin fikirleriniz nelerdir bu konuda . ve söylediğiniz semti neden desteklediğinizi yazarsanız sevinirim.
-
konu super.
Ancak bilenler izmirle sinirlamayip, tum ege ve akdeniz yoresi hakkinda da yorum yaparsaniz sevinirim.
Bir de varsa bildiginiz kampanya, indirim, kiyak, akraba, es, dost, tanidik... Alayina giderim. Haber edin yeter.
-
Yazin tavsiye edebileceğim yer ; mordogan - karaburun.
-
güzel konu, yaz için ideal yerler çıkar mutlaka.
-
doğru düşünmüşsün
çeşme kuşadası
o kadar diğerleri tatil yeri değil abeci yeri -
Kuşadası Aydına bağlı ama yakındır. Fiyat/kalite olarak iyi oteller bulunabilir. Ayrıca kuşadası milli parkı mutlaka görülmeli bence. Efes, Selçuk ve Şirince ye yakın. İzmire arabayla 1 saate varılıyor.
baracuda81 tarafından 06/Şub/14 23:22 tarihinde düzenlenmiştir -
HoLyCat bunu yazdıYazin tavsiye edebileceğim yer ; mordogan - karaburun.
abicim herkese yayma gözünü seviyim... keşvedilmemiş nadir yerlerdendir kendisi...
çektiğim bir iki resim

ArduouS tarafından 06/Şub/14 23:32 tarihinde düzenlenmiştir
-
HoLyCat bunu yazdıYazin tavsiye edebileceğim yer ; mordogan - karaburun.
mordoğan'da akrabaları olan ve orayı görmüş biri olarak herkese hitap eden bir yer değil
ha diyosa arkadaş ben kafa dinlemek istiyorum, temmuzun ortasında aksamları üşümek istiyorum orayı tercih edebilir.
benim favorim her daim foça olmuştur.
Florenzi tarafından 06/Şub/14 23:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Erken rezervasyonla tatili ucuza getirebilirsiniz yada öğrenciyim heryerde kalırım ucuz olsun diyosanız biz arkadaşla baktık Bodrum da ucuz pansiyonlar var hemde barlar sokağının hemen arkasında.
-
arkadaş tatil yeri önerin dio
siz kuş uçmaz kervan geçmez emekli bunak sabunlukların gittiği yerleri yazıonuz :)
hoca çeşme ılıca alaçatı yap işte
başka yerleri düşünme izmirde
güney deseydin işler değişirdi -
Sakin bir tatil istiyorum,kafa dinlicem diyosanız. Tertemiz denizi ve sakinliğine kefil olduğum Çandarlı taraflarında Denizköy diyebilirim. Hareket isteyenler daha çok ayvalık,sarmsaklı,dikili, bodrum,muğla,çeşme. ilk üçe gitmediyseniz denemenizi tavsiye ederim.