folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir'de Tatil İçin Nereyi Önerirsiniz?

İzmir'de Tatil İçin Nereyi Önerirsiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holederma
    holederma's avatar
    Erkek

Yazın Bodrum'a gelen mürid ve müridelere elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.Çalışmıyo olursam gezdirebilirimde.

İtten korkmam kemiksizim , s.kten korkmam deliksizim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

arkadaş tatil yeri önerin dio

siz kuş uçmaz kervan geçmez emekli bunak sabunlukların gittiği yerleri yazıonuz :)

hoca çeşme ılıca alaçatı yap işte

başka yerleri düşünme izmirde

güney deseydin işler değişirdi

guney de dedik kardesim, yaziver onu da

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek
    ValentinoRossi bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    Yazin tavsiye edebileceğim yer ; mordogan - karaburun.

mordoğan'da akrabaları olan ve orayı görmüş biri olarak herkese hitap eden bir yer değil

ha diyosa arkadaş ben kafa dinlemek istiyorum, temmuzun ortasında aksamları üşümek istiyorum orayı tercih edebilir.

benim favorim her daim foça olmuştur.

Aynen foça harika , eski ve yeni foçanın 2sinede gidin süper.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

İzmir - Çeşme ( Ilıca-Alaçatı popüler ) :  Aradığın her şeyi bulabileceğin yazları hareketli (cafe,otel,pansiyon,eğlence mekanları vs ) yalnız kazığından da geçilmeyen tatil yeri.

İzmir Seferihisar-Urla: Sessiz sakin kendi halinde deniz kenarı güzel sahilleri olan yerler. Seferihisar Sığacık'ta yeni yapılan 5 yıldızlı Euphoria diye bir otel var. Manzarası-yeri falan güzel. Etrafta bolca balık restorantları bulabileceğin, diğer imkanları da olan ufak bir belde.

İzmir Mordoğan-Karaburun: Giderken küfür edebileceğin devamlı virajları olan, daha çok yaşlılara hitap eden arkadaşın çektiği fotodaki gibi yerleri olan belde

Dikili-Çandarlı: Tercih edilebilecek güzel sahilleri olan,mekanları olan yerler. Orada takılan kitlenin de ayrı bir havası var bence. ( Çeşme gibi popüler değil tabiki çok daha küçük )

Yeni Foça- Eski Foça: Arada bir geçmeme rağmen çok da hoşuma gitmeyen iki belde ( çok detaylı bilgiye sahip değilim ikisi hakkında güzellikleri varsa keşfedememiş olabilirim Foça deyince aklıma ko-man-do geliyor başka bir şey gelmiyor o derece :P )

Gümüldür-Ürkmez: Çeşme haricindekilerden daha büyük olan, uzun sahillerinin olduğu fakat yazlıkçıların-emeklillerin daha çok tercih ettiği. Yine de orman kampı, gençlik kampı gibi fantazilerin yapılabileceği mekan bulma açısından kısıtlı olan sahil şeridi. Birkaç büyük otel var, pansiyon tarzı yerler de bulunabilir. Fena değildir değişiklik açısından tercih edilebilir.

Gümüldür-Ürkmez yolunu takip ederseniz 1 saat civarında Kuşadası'nda olursunuz. Orası çok daha başka bir yer tahmin edeğiniz üzere.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sen nasıl bir tatil düşünüyorsun belirtirsen daha somut öneriler gelebiliir.

AnaMuhalefet tarafından 07/Şub/14 03:31 tarihinde düzenlenmiştir

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

siz kuş uçmaz kervan geçmez emekli bunak sabunlukların gittiği yerleri yazıonuz :)

guney de dedik kardesim, yaziver onu da

Marmaris-Didim-Bodrum-Kuşadası-Muğla Ortaca,Fethiye- Alanya-Antalya diye liste gider abi :P

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

ölüdeniz, dalyan , akyaka der

kenara cekilirim :)

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hayatımda gidip pişman olduğum tek yer çeşme 

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

En son mordoğan-karaburun a ne zaman gittin :)

Bn geçen sene gittim, merkez de gece hayatı eğlence ne ararsan var :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

vall eğlence istiyosan dikili çandarlı falan gitmicen hocam :D dikilide halamların yazlığı vardı yaşlı mekanı ora 

izmirde en şaşalı çeşme var ama alternati didim - marmaris öneririm :) çok eğlence diosan da boku çıkan kemere gidebilirsin :P

ArmadA tarafından 07/Şub/14 10:55 tarihinde düzenlenmiştir

Living Death
Toplam Hit: 1566 Toplam Mesaj: 20