folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmirde Ve İstanbulda Görünen Anlık Işık Hüzmesi ?

İzmirde Ve İstanbulda Görünen Anlık Işık Hüzmesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    UTHO bunu yazdı

Imana gelin atayizler. 

Bu son uyari size. 

Şu atayizler müslümanlardan daha çok Allahı düşünüyor

yakında böyle diye diye gerçekten imana gelecekler :)))

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

+1 istanbul 

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Sağar duymaz uydurur diye bir lafın bu topraklaran çıkması ne kadar da doğal,

İlginç bir durum görüyorsun aynı dakkalarda başkalarıda bunu görüyor paylaşıyor ama görmemiş duymamış adam geliyor dalga geçiyor :D

Valla çok komik gerçekten.

Şimşek midir evet şimseşktir ama garipti keza o sırada arkadaşla beraberdir ikimizde şaşırdık. 

Hani görmemiş duymamış neyin kafasını yaşıyor bazı arkadaşlar anlamıyorum :D

Başka açıklaman varsa bekliyoruz. Milletin kafasının analizini yapacağına mantıklı açıklama yap da çok komik olmasın. Şimşektir gayet normal kafa bir açıklama neyin kafası bir açıklama değil. Her şimşek güm diye de ses çıkarmaz bunu da biliyorsunuz. Vahiy gelmiştir birine yahut zembille birşey inmiştir onun ışığıdır, sonuçta atmosferle temas edince ister istemez yanmadan ötürü ışık çıkarır odur yani.

Edit: Bir arada galaktik vs.ler geliyordu ondan cevap beklenebilir mesela. salusa mıydı neydi tam hatırlamıyorum bak o olabilir. Bekleyin, göreceksiniz, ahan da yayın gelmiş diye diye hacı bekler gibi bekledik. O da güzel bir açıklama getirebilir mesela.

Caliber tarafından 13/Oca/16 23:10 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mxmax
    Mxmax's avatar
    Erkek

Aynı olayı şimdi yaşadım

trader
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek

Adanada da geceleri gökte büyük bi şekilde ama sadece tek bir yerde mor bi ışık var. Hiç gitmiyo ne olduğunu hayla çözemedim ışıklandırmanın yansıması değil ondan eminim.

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ApuLitik bunu yazdı

Adanada da geceleri gökte büyük bi şekilde ama sadece tek bir yerde mor bi ışık var. Hiç gitmiyo ne olduğunu hayla çözemedim ışıklandırmanın yansıması değil ondan eminim.

Dediğin ışık kutupyıldızı olmasın. Ağa pozantıda hacıkırı yaylasına falan giderdik arkadaslarla dağcılık klubuyle birçok yere gittim Türkiye'de. Ama ordaki kadar mor ve net çok az yerde gördüm enlem boylamdan mı yoksa görüş mesafesi mi denk geldi bilmem.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    ApuLitik bunu yazdı

Soğuk olan yıldızlar kırmızı gözükür büyük ihtimal yıldızdır. Google skymap filan indirip telefonu o ışığa doğru tutarsan hangi yıldız olduğuun görürsün.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    UTHO bunu yazdı

Imana gelin atayizler. 

Bu son uyari size. 

Şu atayizler müslümanlardan daha çok Allahı düşünüyor

yakında böyle diye diye gerçekten imana gelecekler :)))

Belirsiz ışığı gördüm ve hemen İslama dönüyorum. Mazallah, yıldız kayması falan olursa da Hinduizmi denemeyi planlıyorum. Olmadı başka anlamlandıramadığım bir şey olursa da Tengri'nin işidir diyip geçiştiririz. Ama bir dakika ya 21. yüzyıldaydık değil mi? Yüzyılları şaşırdım galiba. Bu vaziyetler artık bilimsel yöntemle ilkokul çocuklarına anlatılıyor. Şimşek, yıldırım, gök gürlemesi, ışık çıkması, sesin sonra gelmesi ya da gelmemesi vs. Zamanında dersleri mi atladınız, ne oldu?

(Alakasız, konuyu saptıran mesaj demeyin. Böyle mesaja böyle cevap gerekir.)

Kafa eleştirisi yapan arkadaşımızın ne yanıt beklediğini merak ediyorum. Ona göre beklediği cevabı verelim. Uzaylıdır, illuminatidir, haarp'tır, galaktik federasyon sinyalidir vs. Hangisi lazım sana?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Resim yok mu merak ettim, bi de kesin @izzmarit biliyodur bunu. 

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yer esenyurt  şimşekler gözüme çarpıyor  odamın  penceresinden... 

Toplam Hit: 5798 Toplam Mesaj: 52
ilginç