folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmirde Ve İstanbulda Görünen Anlık Işık Hüzmesi ?

İzmirde Ve İstanbulda Görünen Anlık Işık Hüzmesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=nXeXvfDIQ1g

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

Aynı ışığı bende gördüm akşam saat 6 dan sonraydı atm ye kredi yatırmaya gidiyordum habiblerde oturuyorum yüzüm doğu yönüne dönüktü göz kararı kuzey doğu yönünden yüksekde bir ışık parladı evet şimşek gibi durmuyordu sonrasında ses de gelmemişti tam ne oluyor diye düşünürken havanın  aşırı bulutluydu olduğunu farkettim ve  bulutların arasından yansıyan ışık Şimşekdi. Şu an da aşırı şimşek çakıyor yağmur yağdı yağacak 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

konuyla alakası yok ama şu an istanbulda resmen gök yarıldı, şimşekler yıldırmlar zangır zangır titretiyor ortalığı.

diyarbakır, şırnak, cizre, istanbul, ankara.. altı yerde eş zamanlı saldırılar, çatışmalar var.

sabaha kaç şehit haberiyle uyanıcaz bilmiyorum.

madem inanç meselesine geldi konu söyliyim

gök gürültüsü zangır zangır titretiyiyor ortalığı . her seferinde allahım sen büyüksün diyorum.

bir diğer yandan allahım diyorum bu ülkenin bu hale gelmesinde sebep olanlardan tez zamanda sor hesabını diyorum.

zira artık sebepler sükut etti, senden başka kimse değiştiremez bunu.

saltanatlarıyla saraylarıyla yerin dibine batsınlar diyorum tez zamanda.

bu dünyada da öbür dünyada da yaptıkları yanlarına kalmasın...

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı
    ApuLitik bunu yazdı

Adanada da geceleri gökte büyük bi şekilde ama sadece tek bir yerde mor bi ışık var. Hiç gitmiyo ne olduğunu hayla çözemedim ışıklandırmanın yansıması değil ondan eminim.

Soğuk olan yıldızlar kırmızı gözükür büyük ihtimal yıldızdır. Google skymap filan indirip telefonu o ışığa doğru tutarsan hangi yıldız olduğuun görürsün.

Hocam öyle bişi değil sadece bulutlu havada var. Bulutları mora boyuyor. Bi de bildiğin baya bi alanda tek bi nokta değil.

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Sağar duymaz uydurur diye bir lafın bu topraklaran çıkması ne kadar da doğal,

İlginç bir durum görüyorsun aynı dakkalarda başkalarıda bunu görüyor paylaşıyor ama görmemiş duymamış adam geliyor dalga geçiyor :D

Valla çok komik gerçekten.

Şimşek midir evet şimseşktir ama garipti keza o sırada arkadaşla beraberdir ikimizde şaşırdık. 

Hani görmemiş duymamış neyin kafasını yaşıyor bazı arkadaşlar anlamıyorum :D

Başka açıklaman varsa bekliyoruz. Milletin kafasının analizini yapacağına mantıklı açıklama yap da çok komik olmasın. Şimşektir gayet normal kafa bir açıklama neyin kafası bir açıklama değil. Her şimşek güm diye de ses çıkarmaz bunu da biliyorsunuz. Vahiy gelmiştir birine yahut zembille birşey inmiştir onun ışığıdır, sonuçta atmosferle temas edince ister istemez yanmadan ötürü ışık çıkarır odur yani.

Edit: Bir arada galaktik vs.ler geliyordu ondan cevap beklenebilir mesela. salusa mıydı neydi tam hatırlamıyorum bak o olabilir. Bekleyin, göreceksiniz, ahan da yayın gelmiş diye diye hacı bekler gibi bekledik. O da güzel bir açıklama getirebilir mesela.

Ya arkadaş ne gereksiz uzadı bu konu.

Bilsem nedenini yazarım zaten. Ben aa gökte ışık gördüm dur tbt ye bunu göstereyim demedim.

Gökte bir ışık gördüm aynı olayı başkalarıda görmüş sizde gördünüz mü diye sordum.

Neyse,

İyi akşamlar diliyorum herkese.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gök gürültüsünden neden korkuyorsunuz?

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bi yarram olmaz 

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

GÖK GÜRLEDİ ABİ KENDİM DUYDUM

YER İSTANBUL MALTEPE CEVİZLİ MAHALLESİ

EDİT2: EVET ÇOK GÜÇLÜ BİR FLAŞ ETKİSİ YARATTIĞI DOĞRUDUR

vay anasını baya yakınmışız, kartal cevizlideyim ben de. aslında tek cevizli ama tam sınırda diye ikiye bölmüşler :)

konuya ithafen şuan bikaç saattir aynı şekilde şimşek çakıyo, bazen gök gürlüyo bazen gürlemiyo. malum ışığın görülebildiği uzaklık ve sesin duyulduğu uzaklık aynı değil, yani bi olayı yok takılmayın

test 1 2
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

dün gece gök yarılmış diyolaaaa ben niye hiç duymadım ya :(

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 5796 Toplam Mesaj: 52
ilginç