folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir"Deki Müridler Bi Bakabilir Misiniz?

İzmir"Deki Müridler Bi Bakabilir Misiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZOOM
    ZOOM's avatar
    Erkek

Kardeş merhaba.

Öncelikle moral bozmek gibi olmasın ama çok boktan bir yere düşmüşsün askerlik için.Eğer komando eğitimi alacaksan işin zor :S

Yeni foça arabaları garajdan aklkıyor, fakat şimdi bir çevre yolu yaptılar.Eğer arabalar ordan gidiyorsa tek çaren garajdan binmektir.Fakat Altınyoldan gidiyorsa BAYRAKLI - KARŞIYAKA - ÇİĞLİ istikametindeki herhangi bir semtten binebilirsin.Sen kendini riske sokma en iyisi garajdan ( ilçe terminali üst kat ) bin. Ayrıca teslim olmak için acele etmene gerek yok.Ben askerliği yazıcı olarak yaptığm için biliyorum.Gece 12 ye kadar teslim olursan sorun olmaz. Yani birliğine erken git , 1 gün geç terhis olursun gibi söylemler sadece hurafedir.Günün tadını çıkar.Bal kabağıan dönüşmeden önce birliğine dön :)

Ayrıca herşeye rağmen izmirdeki acemiliğin tadını çıkar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Bu linkler faydalı olacaktır: 

Otogardan dolmuş çok pahalı ise (8 ytl yazıyor bir yerde!) binme, belediye otobüsü ile git. 

http://www.sehriizmir.com/sonhaberler/focavealiagayaotobus.html

http://www.foca.bel.tr/foca_ulasim.html

http://www.izmir.bel.tr/otobus.asp?id=ara  Buradan da otobüslerin kalkış saatleri,güzergah vs bakarsın... 

Bir de eski foça ve yeni foçanın farkını biliyorsundur diye düşünüyorum :) 

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    1 sa. önce geldm foçadan XD garajdan veya menemen den bineblrsn 
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

narkozMRT bunu yazdı:
    -----------------------------

pmden numaramı atıyorum kardeş sana.  terminalden konak otobüsleri dolmuş fln ne varsa bin saat kulesinin oralarda bekle. telefonlaşırız. ben 4 te iş başı yapacam bilgin olsun. beni sabah 11 gibi ara 12 de konakta olurum. ordan kordon sahil inciraltı gemi müze yaparız. :) ama beni geleceksen muhakkak 11 de araman lazım ki 11 de evden cıkayım 12 de konakta olayım.

bi not daha ben 16-24 arası calısıyorum.gece 2 de evdeyim. sabah dediğim gibi 11 gibi ararsan 12 de buluşma gerçekleşirç oke kib. telefonumu pmledim sana.

-----------------------------

yazdım hoca 11 de seni ararım ;)

@efsun geldiğim ilk gün söylemişlerdi onu :D

@zoom biliyorum hoca 6 kilo verdim 1 ayda çekilenleri tahmin edebiliyorsunuzduır. ama herşeye rağmen yinede zevkli geçiyor. şimdiden sonra daha zevkli olacakmış diyorlar.

diğer arkadaşlara da yardımları için teşekkür ederim. 

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
Toplam Hit: 2897 Toplam Mesaj: 15