İzmir'den Ankara'ya Boyoz Gönderecek Mürid.
-
DJ_Alper bunu yazdı
neymiş bu boyoz arkadaş ya yarın izmire gidince bi yiyeyim a.q boyoz boyoz :))
bu arada konak alsancak taraflarında neresi iyi yapar?
Hocam Kıbrısşehitleri caddesine git, Sevinç pastanesinin ordan girince dümdüz cadde boyunca sağ tarafına bakarak yürü, baya bi ilerde fırın olacak ordan yiyebilirsin. Ara sokakta da bi fırın var ama onun yerini imkanı yok tarif edemem. :)
-
bornova meydanda bitane pastane vardı orda güzel yapıyolar yanınada haslanmış bol karabiberli yumurta off
-
ottomanmurat bunu yazdı
boyoz nedir ki
hocam yaşama lütfen :)
-
Sende bana angara simidi yolla :D
-
DJ_Alper bunu yazdı
saat kulesi cevresi ve ykm nin hemen önünde büyük bi gevrekçi var ordan al ... yada gümrük tarafında bi cafeye otur orda söyle keyfine diyecek olmaz valla.
-
Boyoz Candır ;) en son yazın basında bunun festivali bile yapılmıştı.
ben hannibal ile buluşmuştuk orda.
https://www.google.com.tr/search?client=opera&rls=tr&q=izmir+boyoz+festivali&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest
http://www.boyozfestivali.com/
-
narkozMRT bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
saat kulesi cevresi ve ykm nin hemen önünde büyük bi gevrekçi var ordan al ... yada gümrük tarafında bi cafeye otur orda söyle keyfine diyecek olmaz valla.
nasıl bir gevrekçi ismi ne? polis evinde kalacaz hanımla 1 gün
-
WitchKing bunu yazdı

hastasıyız : ))
allahını seven paylaşmasın fotoları uzun zaman oldu yemeyeli..en son tatile gittiğimde yemiştim.. off a.k -
Güzelyalıda Denizmen durağında Tansaşın karşısında fırın var.Sabah kuyruk oluyo bi gidin ordan boyoz alın aman tanrım insan yemeye kıyamıyo yeminle bu kadar müthiş bi tad olmaz:D Ordaki gibi hiç biryerde yemedim öyle boyoz.
dyrnade tarafından 10/Ağu/12 14:41 tarihinde düzenlenmiştir -
WitchKing bunu yazdı

offf o ne yaaaaaaaaa...
ERERESEL tarafından 10/Ağu/12 15:14 tarihinde düzenlenmiştir