folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İzmir'den Ankara'ya Boyoz Gönderecek Mürid.

İzmir'den Ankara'ya Boyoz Gönderecek Mürid.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

durun ya canım çekti orucuz şurda :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

boyoz ne boktan bişi lan :)

bildiğin kğçğk börek içinde peynir birşey hiç bişi yok çok yavan bişi ama egede normal yrmrk kültürü olmayan egede böylr şeyler

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

bildiğin kğçğk börek içinde peynir birşey hiç bişi yok çok yavan bişi ama egede normal yrmrk kültürü olmayan egede böylr şeyler

:D vallahamı alper makarasınamı diyon ciddimisin dandik birşeymi biz kebapçı gençliğiz söyle bizede

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Peroksit bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

:D vallahamı alper makarasınamı diyon ciddimisin dandik birşeymi biz kebapçı gençliğiz söyle bizede

dün gece aldım yedim hoşuma gitmedi dedim herhalde bayatta ondan bugün sabah fırından gittim aldım yok usta mirflöy hamurunu yağla döndürmşler ot gibi bii

güzelim memleketimin kastamono böreği varken kol böreği varken ıspanaklı peynrli patatesli kıymalı çıtır çıtır nedir la bu :)

ayrıca bugün oruç tutmadım a.q baktım izmide tutan 1 adam göremedim dedim hanım bizim neyimiz eksik :) burger kin e girdik konak ykm arkasında 4 tane ayrı masalarda türbanlılar vardı 1 tane teyze yaşlıydı hatta :)

neyse bugün gitiler miting yapmaya vatanı kurtarıp geldiler :)))

eğer doğluysanız hatta karadeniz felan aga beğenmezsiniz bizim damak alışmış baharatlı şeylere pohaça da bile alışmışız bol peynir ve maydonoza

not: ben önceden boyozu yemişim ama börek niyetine bukadar övünce ben başka birşey sandıydım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Peroksit bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

dün gece aldım yedim hoşuma gitmedi dedim herhalde bayatta ondan bugün sabah fırından gittim aldım yok usta mirflöy hamurunu yağla döndürmşler ot gibi bii

güzelim memleketimin kastamono böreği varken kol böreği varken ıspanaklı peynrli patatesli kıymalı çıtır çıtır nedir la bu :)

ayrıca bugün oruç tutmadım a.q baktım izmide tutan 1 adam göremedim dedim hanım bizim neyimiz eksik :) burger kin e girdik konak ykm arkasında 4 tane ayrı masalarda türbanlılar vardı 1 tane teyze yaşlıydı hatta :)

neyse bugün gitiler miting yapmaya vatanı kurtarıp geldiler :)))

eğer doğluysanız hatta karadeniz felan aga beğenmezsiniz bizim damak alışmış baharatlı şeylere pohaça da bile alışmışız bol peynir ve maydonoza

not: ben önceden boyozu yemişim ama börek niyetine bukadar övünce ben başka birşey sandıydım

hacım sen alışık olmayabilirsin amma ben bilfiil 22 sene İzmir'de boyozla beslendim.8 senedir Ankaradayım ve bu süre zarfında yediğim boyoz miktarı bir elin parmaklarını geçmez.Haliyle adamda bi eksiklik oluşuyor.sen sevmeyebilirsin lakin bu bünye boyoz boyoz diye feryat figan ağlıyor.

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmike
    ahmike's avatar
    Erkek

Bildiğimiz poça değil mi bu ?

Sessiz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    ahmike bunu yazdı

Bildiğimiz poça değil mi bu ?

değil..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

hazır izmir demişken kımız gönderebilirim diyen var mı?

Allah Türktür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    ershn bunu yazdı

hazır izmir demişken kımız gönderebilirim diyen var mı?

Böğg.. yudum içtiydim de bir hafta bişe yemediydim...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Sabah alacan taze taze sıcak sıcak boyozu.. üstü nar giib kızarmış olacak çıtır çıtır.. ohh bir de çay yanına.. helva helva.. :)

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 6958 Toplam Mesaj: 53