İzmir'den Ankara'ya Boyoz Gönderecek Mürid.
-
durun ya canım çekti orucuz şurda :)
-
boyoz ne boktan bişi lan :)
bildiğin kğçğk börek içinde peynir birşey hiç bişi yok çok yavan bişi ama egede normal yrmrk kültürü olmayan egede böylr şeyler -
DJ_Alper bunu yazdı
bildiğin kğçğk börek içinde peynir birşey hiç bişi yok çok yavan bişi ama egede normal yrmrk kültürü olmayan egede böylr şeyler:D vallahamı alper makarasınamı diyon ciddimisin dandik birşeymi biz kebapçı gençliğiz söyle bizede
-
Peroksit bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
bildiğin kğçğk börek içinde peynir birşey hiç bişi yok çok yavan bişi ama egede normal yrmrk kültürü olmayan egede böylr şeyler:D vallahamı alper makarasınamı diyon ciddimisin dandik birşeymi biz kebapçı gençliğiz söyle bizede
dün gece aldım yedim hoşuma gitmedi dedim herhalde bayatta ondan bugün sabah fırından gittim aldım yok usta mirflöy hamurunu yağla döndürmşler ot gibi bii
güzelim memleketimin kastamono böreği varken kol böreği varken ıspanaklı peynrli patatesli kıymalı çıtır çıtır nedir la bu :)
ayrıca bugün oruç tutmadım a.q baktım izmide tutan 1 adam göremedim dedim hanım bizim neyimiz eksik :) burger kin e girdik konak ykm arkasında 4 tane ayrı masalarda türbanlılar vardı 1 tane teyze yaşlıydı hatta :)
neyse bugün gitiler miting yapmaya vatanı kurtarıp geldiler :)))
eğer doğluysanız hatta karadeniz felan aga beğenmezsiniz bizim damak alışmış baharatlı şeylere pohaça da bile alışmışız bol peynir ve maydonoza
not: ben önceden boyozu yemişim ama börek niyetine bukadar övünce ben başka birşey sandıydım
-
DJ_Alper bunu yazdıPeroksit bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
dün gece aldım yedim hoşuma gitmedi dedim herhalde bayatta ondan bugün sabah fırından gittim aldım yok usta mirflöy hamurunu yağla döndürmşler ot gibi bii
güzelim memleketimin kastamono böreği varken kol böreği varken ıspanaklı peynrli patatesli kıymalı çıtır çıtır nedir la bu :)
ayrıca bugün oruç tutmadım a.q baktım izmide tutan 1 adam göremedim dedim hanım bizim neyimiz eksik :) burger kin e girdik konak ykm arkasında 4 tane ayrı masalarda türbanlılar vardı 1 tane teyze yaşlıydı hatta :)
neyse bugün gitiler miting yapmaya vatanı kurtarıp geldiler :)))
eğer doğluysanız hatta karadeniz felan aga beğenmezsiniz bizim damak alışmış baharatlı şeylere pohaça da bile alışmışız bol peynir ve maydonoza
not: ben önceden boyozu yemişim ama börek niyetine bukadar övünce ben başka birşey sandıydım
hacım sen alışık olmayabilirsin amma ben bilfiil 22 sene İzmir'de boyozla beslendim.8 senedir Ankaradayım ve bu süre zarfında yediğim boyoz miktarı bir elin parmaklarını geçmez.Haliyle adamda bi eksiklik oluşuyor.sen sevmeyebilirsin lakin bu bünye boyoz boyoz diye feryat figan ağlıyor.
-
Bildiğimiz poça değil mi bu ?
-
ahmike bunu yazdı
Bildiğimiz poça değil mi bu ?
değil..
-
hazır izmir demişken kımız gönderebilirim diyen var mı?
-
ershn bunu yazdı
hazır izmir demişken kımız gönderebilirim diyen var mı?
Böğg.. yudum içtiydim de bir hafta bişe yemediydim...
-
Sabah alacan taze taze sıcak sıcak boyozu.. üstü nar giib kızarmış olacak çıtır çıtır.. ohh bir de çay yanına.. helva helva.. :)