Izmirden Istanbula Motorsiklet Tasima
-
Selam arkadaslar.. Izmirden Istanbula motorsiklet getirmek istiyorum.. Bu is icin en saglam, en ucuz yontem nedir bileniniz veya bu konuda tecrubesi olan varsa paylasabilir mi?
-
depoyu doldur yola koyul mantıksızsa mantıksız de :|
-
Ptt kargo ile 2 liraya evinden alıyorlar.İlk 1 kg 3 lira geri kalan kilolarda 0,5lira arış oluyor.Yan 150 kg bır motorsıklet izmirden istanbul a 78 liara evınden aldıkları takdırde 80 liraya gidiyor
-
Narkoz Ha Geldi Ha Gelecek :)
-
Hadi yaa supermis valla.. pazartesi gideyim bari bi ptt ye.. bu fiyatlara gelirse mukemmel olur.
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
Ptt kargo ile 2 liraya evinden alıyorlar.İlk 1 kg 3 lira geri kalan kilolarda 0,5lira arış oluyor.Yan 150 kg bır motorsıklet izmirden istanbul a 78 liara evınden aldıkları takdırde 80 liraya gidiyor
----------------------------- -
kargo çok masraflı gelir onun yerine bin gel... arkadaşım izmirden manisaya götürtmek için (kamyonetin arkasında) 100tl vermişti
-
İzmir-İstanbul arası çalışan bi kamyon, tır filan bul az bi paraya haledersin anlaşabilirsen
@ tabi sırf senin motor için anlaşmayacaksın XD
-
benzin ve izmire geliş otobus paramı ayarla getireyim ben sana motorunu :p tabi marka ve model önemli uzun yol çekçez :D :D
yiyecek ve konaklama bana ait :D :D
-
ambarla taşımak en iyisi, ambar hizmeti veren firmaları bir araştır
-
50cc iki zamanli derbi senda cross :) uzun yola pek gelmez die tahmin ediyorum :)
---ALPER--- bunu yazdı:
benzin ve izmire geliş otobus paramı ayarla getireyim ben sana motorunu :p tabi marka ve model önemli uzun yol çekçez :D :D
yiyecek ve konaklama bana ait :D :D
----------------------------- -
hackingo bunu yazdı:
50cc iki zamanli derbi senda cross :) uzun yola pek gelmez die tahmin ediyorum :)
-----------------------------ya ben o derbilere bitiyorum ya 50cc ama 250 lik motor gibi gözüküyo :D uzun yolda fena götü ağrıtır benden uyarı :)