folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Izmirden Istanbula Motorsiklet Tasima

Izmirden Istanbula Motorsiklet Tasima

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

motorun gayet iyi full cross hiç üşenme dağ bayır tırman makinası ama miksen uzun yol yapamaz usta o makina :s 100 de gittiğimi hesaplıyom 2 saatte bir ya 40 a düşşmek zorundayım 1 saat arayla olmaz cross makınalar sağlamdır ama dağ ve kısa mesafe şehiriçi makinasıdır bence :D arkadasın dediği gibi göt kalas gibi olur onun tepesinde :D :D :D 

en son kawasaki kle 500 le izmirden aydın nazilli yapmıstım o ama öle bir motor bilmiyom ben :) neyse sana kolay gele usta :D benim popo kıymetli :D 

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek

:) canin sagolsun kardesim bulucaz bir yolunu..

---ALPER--- bunu yazdı:
    -----------------------------

motorun gayet iyi full cross hiç üşenme dağ bayır tırman makinası ama miksen uzun yol yapamaz usta o makina :s 100 de gittiğimi hesaplıyom 2 saatte bir ya 40 a düşşmek zorundayım 1 saat arayla olmaz cross makınalar sağlamdır ama dağ ve kısa mesafe şehiriçi makinasıdır bence :D arkadasın dediği gibi göt kalas gibi olur onun tepesinde :D :D :D 

en son kawasaki kle 500 le izmirden aydın nazilli yapmıstım o ama öle bir motor bilmiyom ben :) neyse sana kolay gele usta :D benim popo kıymetli :D 

-----------------------------

Toplam Hit: 2060 Toplam Mesaj: 13