folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İzmir'den Satılık Malzemeler (İphone 3Gs 16 Gb-Notebook -Lcd Ekran - Foto Makinası Vs..

İzmir'den Satılık Malzemeler (İphone 3Gs 16 Gb-Notebook -Lcd Ekran - Foto Makinası Vs..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Erkek

dostum inan yapabileceğim en iyi fiyat 65 hadi olsun olsun 60 kesinlikle daha da düşemem millet bozuk iğrenc 17" monitörleri bile 90-100e satmaya calısıyor ben ederi neyse onu hatta daha azını istiyorum ve inan tertemiz sıfır gibi monitör yaptırıp satsam 150e satarım o derece ama ugrasmak istemiyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

babybash22 bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar elimde kullanmadıgım kenarda duran şeyleri paraya cevirmek istiyorum elimde çeşitli ürünler var fotolarını isteyebilirsiniz vakit buldukça ekleyeceğim ürünleri sıralayım

iphone 3gs 16 gb daha 3 aylık tertemiz en ufak sorunu yok sıkıldıgım için satıyorum fiyatı 800 tl(almanyadan geldi pasaport kaydı tamamlandı orjinalliği bozulmadı jb yoktur)

datron vp250 teknik özelliklerini araştırabilirsiniz 2gb 160 gb standart bi notebook görüntü gelmiyor alıp ugrsırım diyen varsa kullanabilir tahmini anakart sorunu var fiyat 225 tl

samsung 932 b plus 19" lcd ekran görüntüde kısmen çizgiler var tertemiz bir ürün hiç açılmadı alıp yapılıp kullanırım diyen olursa çok güzel bir ekran 65 tl

20 gb ide hdd  10 tl sorunsuz çalışıyor

hd 4830 ekran kartı daha iyisini aldıgım için kullanmıyorum 256 bit  ekran kartı isteyenler için bence harika 95 tl

sony cybershot foto makinası 6.0 mp eski ama süper bir makina kullananlar bilir çok güzel çekim kalitesi var içindeki hafıza kartında sorun var yeni pil takarsanız sıfır gibi tertemiz 50 tl

nokia nın bas konuş özelliği olan bir modeli var modeli bilmiyorum ama minibüscülerin kullandıgı bir cihaz eski bişey ama canavar gibi şarjı gidiyor  kamerası mevcut 35 tl

1940 yılında roma'dan alınmış haç kolyesi inanılmaz orjinal bir kolye koleksiyoncular var ise onlara hitap edebilir kliseye girerken elde taşınan haçlı zinciride beraber verilecektir 150 tl

çok az kullanılmış bruno banani parfüm ve armani extreme ile beraber 175 tl kullananlar bilir harika kokular almanyadan gelmiştir istediğiniz yere gösterebilirsiniz (bruno banani türkiyede satılmamaktadır)

aklıma gelen ürünler şimdilik bu kadar biraz daha kurcalarsam daha bir çok şey vardır

ayrıca ptt ile kapıda ödeme gönderemem iban veririm yatırırsanız ürünüleri gönderirim yada güvenli olsun derseniz sahibinden get acarım yada gittigidiyor farketmez..

Hocam Foto makinesinin tam markasını yazarmısın birde resmini atarmısın.ayrıca hafıza kartında ne gibi problem var anlamadım

Sabreden Zafere Ulaşır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Erkek

sony cybershot dsc -s500 modeli hafıza kartında sorun var takılıyken görmüyor veya sorun yaratıyor yenı pil ve yeni hafıza kartı takarak kullanılabilir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Erkek

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

satılanlar neler?

Yapay zeka, zeka değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Erkek

şuan hiç biri satılmadı çeşitli sitelerede koydum bakalım talep gelirse ve gayet iyi fiyatlardan veriyorum anlamadım :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    foto makinasının fotoğrafını koyabilirmisin?

tek sorunu hafıza kartı mı? Yeni hafıza kartı takarsam sorunsuz kullanabilir miyin? ne tip hafıza kartı gerekiyor. sd mi mms mi? micro sd mi?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    babybash22 bunu yazdı:

dostum sata disk şuan elimde yok ama düşüyor eğer bu aralar düşerse muhakkak bilgi veririm

hocam beklemedeyim. Gelince pm at anlaşırız büyük ihtimalle..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Erkek

up

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:

hocam hayırlı satışlar.

elinde sata harddisk var mı ?

bi tane lazım da.

benim konuya baksana hacım ya :D sata 160 hdd.

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
Toplam Hit: 7927 Toplam Mesaj: 49