İzmir'den Satılık Malzemeler (İphone 3Gs 16 Gb-Notebook -Lcd Ekran - Foto Makinası Vs..
-
dostum inan yapabileceğim en iyi fiyat 65 hadi olsun olsun 60 kesinlikle daha da düşemem millet bozuk iğrenc 17" monitörleri bile 90-100e satmaya calısıyor ben ederi neyse onu hatta daha azını istiyorum ve inan tertemiz sıfır gibi monitör yaptırıp satsam 150e satarım o derece ama ugrasmak istemiyorum
-
babybash22 bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar elimde kullanmadıgım kenarda duran şeyleri paraya cevirmek istiyorum elimde çeşitli ürünler var fotolarını isteyebilirsiniz vakit buldukça ekleyeceğim ürünleri sıralayım
iphone 3gs 16 gb daha 3 aylık tertemiz en ufak sorunu yok sıkıldıgım için satıyorum fiyatı 800 tl(almanyadan geldi pasaport kaydı tamamlandı orjinalliği bozulmadı jb yoktur)
datron vp250 teknik özelliklerini araştırabilirsiniz 2gb 160 gb standart bi notebook görüntü gelmiyor alıp ugrsırım diyen varsa kullanabilir tahmini anakart sorunu var fiyat 225 tl
samsung 932 b plus 19" lcd ekran görüntüde kısmen çizgiler var tertemiz bir ürün hiç açılmadı alıp yapılıp kullanırım diyen olursa çok güzel bir ekran 65 tl
20 gb ide hdd 10 tl sorunsuz çalışıyor
hd 4830 ekran kartı daha iyisini aldıgım için kullanmıyorum 256 bit ekran kartı isteyenler için bence harika 95 tl
sony cybershot foto makinası 6.0 mp eski ama süper bir makina kullananlar bilir çok güzel çekim kalitesi var içindeki hafıza kartında sorun var yeni pil takarsanız sıfır gibi tertemiz 50 tl
nokia nın bas konuş özelliği olan bir modeli var modeli bilmiyorum ama minibüscülerin kullandıgı bir cihaz eski bişey ama canavar gibi şarjı gidiyor kamerası mevcut 35 tl
1940 yılında roma'dan alınmış haç kolyesi inanılmaz orjinal bir kolye koleksiyoncular var ise onlara hitap edebilir kliseye girerken elde taşınan haçlı zinciride beraber verilecektir 150 tl
çok az kullanılmış bruno banani parfüm ve armani extreme ile beraber 175 tl kullananlar bilir harika kokular almanyadan gelmiştir istediğiniz yere gösterebilirsiniz (bruno banani türkiyede satılmamaktadır)
aklıma gelen ürünler şimdilik bu kadar biraz daha kurcalarsam daha bir çok şey vardır
ayrıca ptt ile kapıda ödeme gönderemem iban veririm yatırırsanız ürünüleri gönderirim yada güvenli olsun derseniz sahibinden get acarım yada gittigidiyor farketmez..
-----------------------------Hocam Foto makinesinin tam markasını yazarmısın birde resmini atarmısın.ayrıca hafıza kartında ne gibi problem var anlamadım
-
sony cybershot dsc -s500 modeli hafıza kartında sorun var takılıyken görmüyor veya sorun yaratıyor yenı pil ve yeni hafıza kartı takarak kullanılabilir
-
-
satılanlar neler?
-
şuan hiç biri satılmadı çeşitli sitelerede koydum bakalım talep gelirse ve gayet iyi fiyatlardan veriyorum anlamadım :)
-
foto makinasının fotoğrafını koyabilirmisin?
tek sorunu hafıza kartı mı? Yeni hafıza kartı takarsam sorunsuz kullanabilir miyin? ne tip hafıza kartı gerekiyor. sd mi mms mi? micro sd mi? -
babybash22 bunu yazdı:
-----------------------------dostum sata disk şuan elimde yok ama düşüyor eğer bu aralar düşerse muhakkak bilgi veririm
hocam beklemedeyim. Gelince pm at anlaşırız büyük ihtimalle.. -
up
-
cuneyd bunu yazdı:
hocam hayırlı satışlar.
elinde sata harddisk var mı ?
bi tane lazım da.
-----------------------------benim konuya baksana hacım ya :D sata 160 hdd.