İzmirdeyim 1 Geceliğine Kalacak Yer Lazım(Acil Yardım)
-
sorunu msn de olan reel bi arkadasıma ilettim..kendisi fetullahçı bi goruse sahip..denize düşen yılana sarılır misali durumu anlattım ve bana bi adres we telefon numarası verdi birazdan küçükpark diye bi yere gideceğim..up yazan benim için msn de arkadaslarını uyaran ve konuyla ilgilenen arkadaşlara herseye ragmen cok tesekkur ederim..
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
sorunu msn de olan reel bi arkadasıma ilettim..kendisi fetullahçı bi goruse sahip..denize düşen yılana sarılır misali durumu anlattım ve bana bi adres we telefon numarası verdi birazdan küçükpark diye bi yere gideceğim..up yazan benim için msn de arkadaslarını uyaran ve konuyla ilgilenen arkadaşlara herseye ragmen cok tesekkur ederim..
-----------------------------tarikat evine falan yönlendirmiş olmasın?
-
özellikle sordum o bizim gibi deil dedi..bilmiorum hacı gidiyoruz bakalım..mecburum..herkese tekrar tesekkurler
-
ap !
-
DePReS bunu yazdı:
-----------------------------iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------tarikat evine falan yönlendirmiş olmasın?
-----------------------------tarikat olsa ne olcak bir gecede? yicekler mi?
-
sen genede işi sağlama polise başvur mutlaka başvururlar arkaadşaın dediği gibi
-
tamam gel bizim çocukların evinde kal :)
-
way ark. buldu ama hoca çıktı galiba
-
hahaha fetocu adam kücük partkan adres vermiş barlar sokağı :D:D orda uyumaya gerek yok saat 3-4 olsun karı kız sarhos cıkıyo bardan kim kaparsa :D
-
aylar once bı konu acmıstım ben
http://w3.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=72685
belkı yardımcı olur sana