İzmirdeyim 1 Geceliğine Kalacak Yer Lazım(Acil Yardım)
-
hacım bulamadıysan karakol diyecemde bulmuşsun
cemaati kurdunuzmu XD
he bu arada tbt den başka tarikata girene şeyhimiz karayılan bedduası okuyo unutma xD
-
:D çıktı lan adam olm alsancakta kız yapıcz bi biraya XD pm at
-
beyler şu anda küçükparkta bi cafedeyim..wireless war ve adamın notebooktan tbt ye giriyorum..ii bi arkadasa benzio..beni merak etmeyin..duygulanırdınız lan:| konuda sorunlarımı paylaştığım yere döndü..
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
hahaha fetocu adam kücük partkan adres vermiş barlar sokağı :D:D orda uyumaya gerek yok saat 3-4 olsun karı kız sarhos cıkıyo bardan kim kaparsa :D
-----------------------------Ben de onu dicektim :P Bu aralar 3 e 4 e kadar da beklemezler çıkmak için... Ayrıca Fetocuyum diye geçinen işi biliyor sanırsam:)
Neyse eve yeni girdim zaten,başım ağrıyor. Sorunun hallolmuş sanırsam da zorda kalırsan iletişim kurarsın arabayla aktarım yapabilirim ya da en kötü arabada yatırırım seni :P
-
iMPaLa bunu yazdı:
sorunu msn de olan reel bi arkadasıma ilettim..kendisi fetullahçı bi goruse sahip..denize düşen yılana sarılır misali durumu anlattım ve bana bi adres we telefon numarası verdi birazdan küçükpark diye bi yere gideceğim..up yazan benim için msn de arkadaslarını uyaran ve konuyla ilgilenen arkadaşlara herseye ragmen cok tesekkur ederim..
kötü yola düştün sen -
Yazik o adamlar iyidir kotude kari kizda pek gozu yoktur kaymamasi imkansizda :D
-
iMPaLa bunu yazdı:
bi internet kafede umutla bekliyorum..çok zormuş gurbet..dakika 1 gol 1 :(
narkoz-mrt ye ulaşamıyorum o yardımcı olurdu büyük ihtimal
kardeş ben bugun baska bi arkadaşla buluştum ayrıca kardeşim ben çalışıyorum.şimdi eve geldim dahaSAAT: Mesaj narkozMRT tarafından 4 Ekim 2008 (Cumartesi) 01:39 tarihinde yazıldı. (Kısayolu Kopyala
-
iMPaLa bunu yazdı:
sorunu msn de olan reel bi arkadasıma ilettim..kendisi fetullahçı bi goruse sahip..denize düşen yılana sarılır misali durumu anlattım ve bana bi adres we telefon numarası verdi birazdan küçükpark diye bi yere gideceğim..up yazan benim için msn de arkadaslarını uyaran ve konuyla ilgilenen arkadaşlara herseye ragmen cok tesekkur ederim..
-----------------------------adam bi iyilik yapmiş ev ayarlamış sende denize düşen yılana sarılır diyon hoca ayıp walla seni yaptığın
olabilir kendi görüşü nurcuda olabilir koministte
Bu arada gecen ben de 2 geceliğine gittim zaten izimire ilk defa gittim bi yer bilmioz etmioz
Allahtan asteğmenim orduevinde kaldım beleşten :)