folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir/Karşıyaka'da Uygun Fiyatlı Daire Arıyorum

İzmir/Karşıyaka'da Uygun Fiyatlı Daire Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

hocam kaçıncı kaç istiyorsun bu arada ? bütçen de nereye kadar ? 

Koca hestiy aya bedenem ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

OCEANUS bunu yazdı:
    -----------------------------

DrKeworks bunu yazdı:

çiğlide kiralar 300-500 arası karşıyakaya da 20 dk hocm

internetten felan baktım da doğru düzgün bir yer bulamadım gelip gezmeden olmayacak bu iş bulana kadar dolaşacaz :)

meydan yoluna filan bak oralarda bol hocam çiğli de gezersen garanti bulursun bi yerler emin ol

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Bir evka 5 li olarak soruları alayım hocam :D

Edit : Hacı burda evler 400 civarı daha fazlası pek yok..Merkeze uzaklık metro ile 10 dk,burdan metroya inmek 5-10 dk..Yazları iyi olur eser falan ama kışın da çiğliden falan soğuk olur yani..Hemen arada bi dağ var,öteki tarafta egekent var,mesafe 10 dk falan..Orası daha oturmuş bir yerleşim yeri,kiralar az olsa da fazladı orda 450-500 civarı..Daha merkezidir orası,karşıyakaya uzaklığı aynı şekildedir..Çiğli eskiden kira yönünden daha iyiydi ama metro gelince kiralar arttı tabi..Onun dışında sorular varsa cevaplarım

Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 18:28'da Poet tarafından düzenlendi.

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

ehveniser bunu yazdı:

hocam kaçıncı kaç istiyorsun bu arada ? bütçen de nereye kadar ? 

kat önemli değil hocam bütçe olarak 300-400 civarı olabilir

KNOWLEDGE IS POWER!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:

OCEANUS bunu yazdı:

DrKeworks bunu yazdı:

çiğlide kiralar 300-500 arası karşıyakaya da 20 dk hocm

internetten felan baktım da doğru düzgün bir yer bulamadım gelip gezmeden olmayacak bu iş bulana kadar dolaşacaz :)

meydan yoluna filan bak oralarda bol hocam çiğli de gezersen garanti bulursun bi yerler emin ol

saol hocam not aldım teşekkürler

KNOWLEDGE IS POWER!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Poet bunu yazdı:

Edit : Hacı burda evler 400 civarı daha fazlası pek yok..Merkeze uzaklık metro ile 10 dk,burdan metroya inmek 5-10 dk..Yazları iyi olur eser falan ama kışın da çiğliden falan soğuk olur yani..Hemen arada bi dağ var,öteki tarafta egekent var,mesafe 10 dk falan..Orası daha oturmuş bir yerleşim yeri,kiralar az olsa da fazladı orda 450-500 civarı..Daha merkezidir orası,karşıyakaya uzaklığı aynı şekildedir..Çiğli eskiden kira yönünden daha iyiydi ama metro gelince kiralar arttı tabi..Onun dışında sorular varsa cevaplarım

Detaylı aydınlattığın için teşekkürler hocam :) binaların durumu nasıl hocam orlarda içleri ?

KNOWLEDGE IS POWER!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu arada izmir gibi bir yerde nekadar maaş alsam yeterli olur minimum ?

KNOWLEDGE IS POWER!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

Poet bunu yazdı:

usta evka 5'e gelme dememin en büyük sebebi ulaşım. her şeye uzaksın burda en basitinden bi alsancak yapacaksan en az bi saat yol gidiyorsun.bostanlı karşıyaka falan trafiğe bağlı 20-30dk.ama hayat karşı tarafta yani.şimdi sen işe de başlamamışsın konakta alsancakta falan olursa o evka 5 gümrük otobüsünde hayatından soğuyacaksın yani.sonra dışarıya çıkmadan evkada yapabileceğin hiç bi sosyal aktivite yok en fazla kahveye takılırsın burada ne cafe ne bişey var.en büyük alışveriş yapabileceğin yer ise tansaş buradan kıyaslayabilirsin.İnsanları da yaramaz buranın.apaçisi,teşkosu bol :) Egekentle hemen dip dibe ama orası okanın dediği gibi daha oturmuş bi yer daha çok emeklilerin oturdugu bi bölge ama ulaşım yönünden aynı sıkıntıları orada da yaşıyorsun.

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

OCEANUS bunu yazdı:

Arkadaşlar bu arada izmir gibi bir yerde nekadar maaş alsam yeterli olur minimum ?

ben meydan yolunda oturuyorm ama şuan istanbuldayım 1 hafta sonra izmire döncem orda olsam senin için bir araştırma yapardım.. eğer insan gibi yşamak istiyosan izmirde kiranın dışında 1000 Tl minimum para gereklidir sana. yani 400 kiran olsan 1400 tl gerekir. Tabi bu minimum ücretler. Daha fazlası göz çıkartmaz rahat olursn :D

Cigu bigule :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

WitchKing bunu yazdı:

Poet bunu yazdı:

usta evka 5'e gelme dememin en büyük sebebi ulaşım. her şeye uzaksın burda en basitinden bi alsancak yapacaksan en az bi saat yol gidiyorsun.bostanlı karşıyaka falan trafiğe bağlı 20-30dk.ama hayat karşı tarafta yani.şimdi sen işe de başlamamışsın konakta alsancakta falan olursa o evka 5 gümrük otobüsünde hayatından soğuyacaksın yani.sonra dışarıya çıkmadan evkada yapabileceğin hiç bi sosyal aktivite yok en fazla kahveye takılırsın burada ne cafe ne bişey var.en büyük alışveriş yapabileceğin yer ise tansaş buradan kıyaslayabilirsin.İnsanları da yaramaz buranın.apaçisi,teşkosu bol :) Egekentle hemen dip dibe ama orası okanın dediği gibi daha oturmuş bi yer daha çok emeklilerin oturdugu bi bölge ama ulaşım yönünden aynı sıkıntıları orada da yaşıyorsun.

Yorumları ona göre değerlendiriyorum hocam gerçekten öğrendiğim iyi oluyor saolun teşekkür ederim :)

KNOWLEDGE IS POWER!
Toplam Hit: 4204 Toplam Mesaj: 49