İzmir/Karşıyaka'da Uygun Fiyatlı Daire Arıyorum
-
OCEANUS bunu yazdı:
-----------------------------
Yorumları ona göre değerlendiriyorum hocam gerçekten öğrendiğim iyi oluyor saolun teşekkür ederim :)
-----------------------------Rica ederiz hocam. Binaların içi falan düzgündür çünkü apartman dairesi evkanın tamamı kooperatif.
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------OCEANUS bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar bu arada izmir gibi bir yerde nekadar maaş alsam yeterli olur minimum ?
ben meydan yolunda oturuyorm ama şuan istanbuldayım 1 hafta sonra izmire döncem orda olsam senin için bir araştırma yapardım.. eğer insan gibi yşamak istiyosan izmirde kiranın dışında 1000 Tl minimum para gereklidir sana. yani 400 kiran olsan 1400 tl gerekir. Tabi bu minimum ücretler. Daha fazlası göz çıkartmaz rahat olursn :D
anlıyorum hocam :)
-
evka2 deyim buralarda çok raht bulursun 400 350 filan
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------evka2 deyim buralarda çok raht bulursun 400 350 filan
-----------------------------yazdım hocam listeye saol
harbi buraya konu açtığım çok iyi oldu arkadaşlar siz olmasanız kimse soracaz belirsiz :)
-
2004 te Bostanlı migros un arkasındaki okulun köşesinde ki apartmanın 2. katında kaldım 8 ay filan 300 lira verirdim aylık.hatay da eşyalı evde kaldım hatay metro girişi işbankası sokağından 250 mt içeride karataş körfez manzaralı .Bornova da kaldım amele nin o taraflarda ideal yerlerdir sonuçta.bornova taraflarına da bak ya da bayraklı da uygundur sana.Bu şekillerde bulabilirsen o şekilde olur sana ama kira işini geçici düşün kiralı hayat yaşamını sıkar
-
İzmir'de fazla yapılaşma yok. Evler çok eski ve ait oldukları değerin çok üzeri fiyatlara kiralanıyorlar. Zamanında Karşıyaka'dan da ev bakmıştım. Ancak öğrenciye sadece ahır veriyorlar. Adama diyecektim, bilgisayar mühendisliği okumaya geldim. Hayvancılık değil. Evler öyle durumda ki bir odaya inek bağla diğer odaya at bağla. Eli yüzü düzgün ev ancak 1 milyar civarı fiyata bulunur. O fiyata da Marmara'da 0 lüks evde kalınır. Ev sahipleri camgöz, emlakçılar atmaca. Bu sebeple İzmir'de öğrencilik hayatım hiç sevmesem de yurtlarda geçti.
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 21:24'da FireX tarafından düzenlendi. -
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------2004 te Bostanlı migros un arkasındaki okulun köşesinde ki apartmanın 2. katında kaldım 8 ay filan 300 lira verirdim aylık.hatay da eşyalı evde kaldım hatay metro girişi işbankası sokağından 250 mt içeride karataş körfez manzaralı .Bornova da kaldım amele nin o taraflarda ideal yerlerdir sonuçta.bornova taraflarına da bak ya da bayraklı da uygundur sana.Bu şekillerde bulabilirsen o şekilde olur sana ama kira işini geçici düşün kiralı hayat yaşamını sıkar
-----------------------------anlıyorum hocam ne demek istediğini saolasın :)
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------İzmir'de fazla yapılaşma yok. Evler çok eski ve ait oldukları değerin çok üzeri fiyatlara kiralanıyorlar. Zamanında Karşıyaka'dan da ev bakmıştım. Ancak öğrenciye sadece ahır veriyorlar. Adama diyecektim, bilgisayar mühendisliği okumaya geldim. Hayvancılık değil. Evler öyle durumda ki bir odaya inek bağla diğer odaya at bağla. Eli yüzü düzgün ev ancak 1 milyar civarı fiyata bulunur. O fiyata da Marmara'da 0 lüks evde kalınır. Ev sahipleri camgöz, emlakçılar atmaca. Bu sebeple İzmir'de öğrencilik hayatım hiç sevmesem de yurtlarda geçti.
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 21:24'da FireX tarafından düzenlendi.
-----------------------------sevmediğim durumlardan biride hocam işe yaramaz evlere çok para istiyorlar herif birde fotoğraf çekmiş örnek banyo yada oda fotoğrafı var kapı kırık lavabo gidik böyle işmi olur yaa utanmadan birde onu alıp siteye yayınlıyorlar. Demek istediğini anladım hocam saolasın :)