İzmir'li Müridlerin Dikkatine
-
Kardeş tam excel çalışmasını mail atarım sana. Ama şu an ortalama 100 bin civarındayız.
-
GreyAloneWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Eyvallah hoca, haklısın. Laptop'ta vereyim :) Tam adres şöyle;
Küçükpark merkez Şok'tan, Topraktan pastanesine giden sokağa giriyorsun. Sol tarafta kitapçı ve kuaförün arasında ;) 1 ay içerisinde işletmeyi devralacağız.
-----------------------------mekan adı ne ?
yuz binlira kucukbarkta dedıgın yerı ınan kestıremıyorum bıle yuz bınlıra cok yahu
-
İzmiR izmir Güzel izmir herseyı güzel :D tabiki kızlari bile güzel o semtde birtane Kaşar bilirdim belki hala ordadir 50 TL verirdi Balçovali idi aslen istyen olursa number verebilirim konu ile alakası olmadi ama olsun :D Konuya gelince laptop güzel fikir we kaliteli yap fiyatını Biraz arttir Az iş cok Para ;))
-
hocam sıfırdan mı yarttınız mekanı 100bin çok yahu
-
Yok hocam, hava parası denen illet var ya!!! O batırıyor :)
-
GreyAloneWolf bunu yazdı:
Yok hocam, hava parası denen iller var ya!!! O batırıyor :)
-----------------------------ne kadar hocam :D birde kira ne kadar :D
-
amele_2 bunu yazdı:
hadi bakalım. bi dahaki buluşmanın nerde yapılacağı kesinleşti böylece. allah utandırmasın. bilgisayar gibi konularda yardıma ihtiyacın olursa iletişeme geçmekten çekinme.
ha bu arada. tam bi konu ver bakem. nerde kalıyon kp da. hangi kuafrn yanında? 159 sokakta herhal dükkan?
Amin, aynı şekilde yapabileceğimiz bi şey olursa, bizler de yakınlardayız, koşar geliriz.Hayırlı-uğurlu olsun şimdiden.
-
hayırlı olsun suana kadar hıc tahrıbat bulusmasına katılmak nasıp olmadı ama bı dahakıne senınde mekanında olması dılegıyle gelecem
bırde kamera alarm ısı olursa haber et yardımcı olurum
-
mekanın adını ben mi goremedim yoksa belirtilmedi mi ? ege üni de iletişimdeyim hacım..hayırlı olsun..uğrarız bizim çocuklarla arada..
-
yiyişmelilk bölüm olsun ya ben izmiri anlamıyorum yada ben bilmiyorum mekanları yiyişmelik kafe yok mu ya :/