İzmir'li Müridlerin Dikkatine
-
hocam hayırlısı olsun. hele bi aç da bi gün gelirim cafene :)
-
Fikirlerini paylaşan tüm mürid kardeşlerime teşekkürler. Mekanın adınıda, en kısa zamanda açıklarız, açılış fotoları ile birlikte ;)
-
Hocam hayırlı olsun işletmen.umarım tüm planların yolunda gider ölü sezonda zararsız çıkarsın.küçükpark mükemmel yer.5-6 yıl önce Karşıyaka da kaldım ama Bornova da bi yerde çalıştım amerika lıların hijyen şirketi.nefes almaya küçükpark a giderdik muhabbet etmeye küçükpark a giderdik bira içmeye iktisat fakültesinin bahçesine giderdik eğlenmeye dengeuna terminal bar a giderdik off gece gece viskilerime oluyo olan.hayırlı olsun üstad harika proje.
-
üniversite kafe gibi pogacaların v.b degisik seylerın olsun hocam tutar o zaman güzel.makarna salata v.sde yapabilirsin eger yemek tarzı servis var ise.eşsiz birşey yap kokusunu alırlar üniversiteden birde ogrencı bul bikaç tane reklam yapabılırse arkadaşlar yapsın.Gece açık kal gec saatlere kadar.Yurtlarda v.s takılanlar gelir cok.Taze düzgün yiyecek olursa elbet onlar bulur senı:)
Yemek konusu var ise tutar heralde.Yaprak sarması felan cigkofte olsa temiz off diyim sana:) Kolay gelsin.
dipnot: özellikle reklamını 525 otobüsüne monte etmeye calıs 1günde 100lerce kisi biniyor:) mümkün olursa ufak kart felan bıraksın bırkac arkadas otobüsün gorunur yerlerıne.Kampanyalı günün olsun tüm iceceklerde yemeklerde indirim gibi.Yada bi websiten olsun promosyon kodu dagıt felan.Kazı kazan gibi şeylerde yapabilirsin maksat ilgi çeksin.Kızları rahatsız edecek hicbirşeye izin verme karizmasını kaybeder mekan.Dost mekanı olsun.Arkadaşlıktan başka birşey girmesin içeri.Degerlı poster yada plak toplayabılrısn genelde unıversıte sever onları.ufak tefek guzel hedıyelık esya koyabılırsn bıleklık v.s gıbı.
-
battalbey çiğköfte koy musterı kazanırsın
midye yap kelle söğüş mutlaka yap tane 5 lira versen gunde 20 tane en az satarsın kı 5 lıradan veren yok ruhstatta zaten çiğköfte ,kelle söğüş soguk sandvıc olarak gecıyor.
web sitesi şart mutlaka,ilk etapta paket servıse gecermısın bılmıyorum gecersen servıs elemanları ıyı olsun cok onemlı .Msn sipariş yada
çalkapat servısı yap öğrenci caldırsın sen ara sıparıs al mesela.
-
çizik gelicem her türlü cafe ismi belli olunca söyle
-
eleman felan arıyosanız ben varım :) hayırlı olsun bulursam gelirim :)
-
noldu kafe hocam actınız mı ?
-
yazın izmirdeyim yaz okulum var part time lazımsa gelirim :W
-
iş istiyorum =) uşakta üni öğrencisiyim yazın memlekete gitmicem. 24 yaşındayım işletme okuyorum. yaz tatilinde çalışıcam ama uşakta çalışmak istemiyorum. dükkanda falan da yatarım problem olmaz. mümkünse iletişim kuralım. imkan varsa 3-4 ay izmirde çalışmak istiyorum. kalacak yerim yok.
dediğim gibi işletme öğrencisiyim, belki bi anlamda stajım olur birşeyleri uygulamalı görürüm. azimli ve istekliyim.