folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmit'te Yolda Kaldım

İzmit'te Yolda Kaldım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın anca cevap verebiliyorum bir şekilde İzmit'te bir sanayiye zorla ulaşabildim şimdi arabada yatıyorum sabah bir usta bulacağım. Eğer varsa bir tanıdığınız yine yardiminizi bekliyorum. Teşekkür ederim

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

1000 KM Yol gittikten sonra Giresunda köyde çukura düşürdüm tekeri. Araba bi teker boşta kaldı geride çıkamadı. Mecbur çekici çağırdım. Ödediğim para ise muazzam sadece sıfır TL. Çünkü kasko vardı ikame araç ve yol yardım çekici için ücret almıyorlar idi. Köylüye kalsa arabamı çekeceklerdi kamyonla ama sağı solu sürte sürte. Adam geldi tık diye kaldırdı çekti gitti. O nedenle lütfen kasko yaptırmaktan korkmayın. Hiç olmadık anda hayat kurtarır.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Durum olmayınca olmuyor hocam. Para sorunu uzun zamandır yakami bırakmıyor. Yoksa ben de kaskodan yanayım.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hocam nedir son durum ? 

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

Niye farketmedim ordamisin hala nerdesin? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Güzel ülkemin güzel fırsatçı piçleri .

750 TL. Peh Peh ki ne Peh . 

İzmit boydan boya kaç km de bu parayı istiyorsun be insafsız .

samaccc tarafından 20/Eyl/17 10:16 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

Hangi ustadasin izmit sanayidemisin? Tanidik rano.motorcusu var isini gorurmu izmit sanayide

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    ari41 bunu yazdı

Hangi ustadasin izmit sanayidemisin? Tanidik rano.motorcusu var isini gorurmu izmit sanayide

Hocam merhaba.

Teknik-iş tata servisi. Bazı Kore japon arabalara da bakıyor. Şimdi orada yaptiriyorum. Eğer tanıdık falan ise indirim yaptırabilir miyiz?

Ayrıca malzemenin hali de fotoğraftaki gibi. Biri sıfır malzeme diğeri de eriyip bitmiş malzeme

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kasko değil bazı sigorta poliçeleride yılda 1 çekici yardımını kapsıyor. o yüzden sigorta şirketini ara demiştim. 

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Hocam geçmiş olsun. Ben de birkere yolda kalmıştım. Aracıma her daim kasko yaptırıyordum. Kaskoyu aradım hem çekici hem ikame araç gönderdiler. Çekici En yakın yetkili servie çekti. 90 km gibi bir mesafe yani.  Normalde bir sınırı varmış şu km ye kadar götürüyorlarmış ancak o gün yarı yolda kalmadım çektiler bir şekilde. Ayrıca oraya gittiğimde ikame araç beni orada bekliyordu. 3 Gün ikame araç verdiler. Servis aracıma 30 bin TL masraf çıkarmıştı :D Kendi ustama çektirdim malzemeyi ben aldım her şey dahil 4 bin tl ye hallettik :D Ayrıca ikame araç manuel vites değildi. Otomatik vites daha önce kullanmamıştım. Park ederken vitesin azizliğine uğrayıp ufak bir kaza yaşamıştım. aracın ön tamponu AVM kolonuna çarpmıştı. Onu da kaskosu karşıladı. :D çok iyiydi.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 4323 Toplam Mesaj: 27
yol yardim