İzmit'te Yolda Kaldım
-
Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın anca cevap verebiliyorum bir şekilde İzmit'te bir sanayiye zorla ulaşabildim şimdi arabada yatıyorum sabah bir usta bulacağım. Eğer varsa bir tanıdığınız yine yardiminizi bekliyorum. Teşekkür ederim
-
1000 KM Yol gittikten sonra Giresunda köyde çukura düşürdüm tekeri. Araba bi teker boşta kaldı geride çıkamadı. Mecbur çekici çağırdım. Ödediğim para ise muazzam sadece sıfır TL. Çünkü kasko vardı ikame araç ve yol yardım çekici için ücret almıyorlar idi. Köylüye kalsa arabamı çekeceklerdi kamyonla ama sağı solu sürte sürte. Adam geldi tık diye kaldırdı çekti gitti. O nedenle lütfen kasko yaptırmaktan korkmayın. Hiç olmadık anda hayat kurtarır.
-
Durum olmayınca olmuyor hocam. Para sorunu uzun zamandır yakami bırakmıyor. Yoksa ben de kaskodan yanayım.
-
geçmiş olsun hocam nedir son durum ?
-
Niye farketmedim ordamisin hala nerdesin?
-
Güzel ülkemin güzel fırsatçı piçleri .
750 TL. Peh Peh ki ne Peh .
İzmit boydan boya kaç km de bu parayı istiyorsun be insafsız .
samaccc tarafından 20/Eyl/17 10:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Hangi ustadasin izmit sanayidemisin? Tanidik rano.motorcusu var isini gorurmu izmit sanayide
-
ari41 bunu yazdı
Hangi ustadasin izmit sanayidemisin? Tanidik rano.motorcusu var isini gorurmu izmit sanayide
Hocam merhaba.
Teknik-iş tata servisi. Bazı Kore japon arabalara da bakıyor. Şimdi orada yaptiriyorum. Eğer tanıdık falan ise indirim yaptırabilir miyiz?
Ayrıca malzemenin hali de fotoğraftaki gibi. Biri sıfır malzeme diğeri de eriyip bitmiş malzeme

-
Kasko değil bazı sigorta poliçeleride yılda 1 çekici yardımını kapsıyor. o yüzden sigorta şirketini ara demiştim.
-
Hocam geçmiş olsun. Ben de birkere yolda kalmıştım. Aracıma her daim kasko yaptırıyordum. Kaskoyu aradım hem çekici hem ikame araç gönderdiler. Çekici En yakın yetkili servie çekti. 90 km gibi bir mesafe yani. Normalde bir sınırı varmış şu km ye kadar götürüyorlarmış ancak o gün yarı yolda kalmadım çektiler bir şekilde. Ayrıca oraya gittiğimde ikame araç beni orada bekliyordu. 3 Gün ikame araç verdiler. Servis aracıma 30 bin TL masraf çıkarmıştı :D Kendi ustama çektirdim malzemeyi ben aldım her şey dahil 4 bin tl ye hallettik :D Ayrıca ikame araç manuel vites değildi. Otomatik vites daha önce kullanmamıştım. Park ederken vitesin azizliğine uğrayıp ufak bir kaza yaşamıştım. aracın ön tamponu AVM kolonuna çarpmıştı. Onu da kaskosu karşıladı. :D çok iyiydi.