İzmit'te Yolda Kaldım
-
Kaskodan önce bindiğin araba sağlam olacakmış bunu anladım.
Arabanın eski olması yüzünden kasko fiyatları da yüksek çıkıyor.
Arızası giderildi ama yine de soğudum arabadan. Parasal durum müsait olsun ilk iş değiştirmek olacak.
Yukarıdaki fotoğraflara bakarak antifriz kullanmanın ne kadar önemli olduğunu tekrar hatırlatayım.
Ayrıca sigorta poliçesinin çekici kapsadigini hatırlamıyorum, şimdi bakar da bulursam kafayı duvarlara vururum yeminle.
-
hocam kia iyidir. 2016 cerato var bende . forun sitesinde arabadan anlayan iyi elemanlar var istersen oralara arada sırada bak ben takip ediyorum
-
Geçmiş olsun hocam. Kasko cidden önemli. İnsan kaskoya para verirken içi acıyor ama Allah korusun kaza, bela gelince başa iyiki kasko yaptırmışım dedirtiyor. Akrabamın 2009 Silivri su baskınında minibüsünü su aldı. Minibüsü balçıktan bir çıkardılar içi full çamur dolu. Kasko inceletti baktı düzelmez pert saydı parasını verdi. Sonrasında yenisini aldı yeni minibüslede kaza onuda pert yaptı onunda parasını aldı kaskodan.
mkyb tarafından 20/Eyl/17 23:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Öncelikle geçmiş olsun
Ben her zaman söylerim. Kasko yaptırma gücünüz yok ise en azından ferdi kaza yaptırın. Ferdi kaza poliçeleri 50-60 tl civarında.
Bu poliçeler kapsamında nelerden faydalanabilirsiniz ?
Yol yardım ( araç için çekme ve vinç ile kurtarma ) Arıza ve kaza durumunda.
Çilingir hizmeti ( ev ve araç için )
Elektrik işleri ( ev için )
daha pek çok faydaları var.
Bunun dışında Kasko çook para diye lütfen mızmızlanmayın... Gelin bir fiyat verelim bütçenize göre illa ki bir fiyat çıkacaktır.
En kötü ihtimal ile mini kasko yaptırırsınız.
Mesela mini kasko 360 TL. Hiç bir şey yapma sadece dün akşam çekiciyi kullansan bu kadar sinir e stress e girmezdin.
-
caglar99 bunu yazdı
Geçmiş olsun hocam. @dj_alper hemen kasko yapsın sana
haah yemez o çogu kımse bılmez ama madde vardır ıcınde 48 sat boyunca cekme kurtarmadanyararlanamaz dıye
aklıonızda bulunsun yolda kaldınız ve cektırmek ıstıyorsunuz
maxımum kartınız bonus paraf kartınız yok dıyelım (bunlarda bazı musterılerıne ucretsız yol yardımı ımkanı var)
ve bıraz daha uygun cektırmek ıstıyorsunuz (0212) 337 43 37 Nolu telefonu arayıp cektırebılırsınız.. Bır yere not edın derım ben
ben olmadıgım zamanlarda arkadaslara bu telı verırsınız Allianz asistance
Ek olarak Cep Telefonunuzdan https://www.allianzyolda.com/ adresine giriş yarsanız lokasyona yol yardımı ısteye bılırsınız
*Allianz Müşteri olmanıza gerek yok zaten ücretli ve uygun fiyata çekecek :))
** Çözüm yaratmak benim işim
DJ_Alper tarafından 21/Eyl/17 10:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu yaşanılan arızanın aynısını bende yaşadım 3-4 yıl oldu şarj motoru rulman kilitlemiş kayışıda yemişiz epey mecbur çekici ile 2-3 km sanayiye kadar öpmüşlerdi eski renault varken.şimdi corolla ile sıfırladık kasko standart ama yinede herşeye hazırlıklı olmak ve bilincli olmak gerekli.halini duygularını anlıyorum tekrar geçmiş olsun.