Japon Balıklarında Şişkinlik
-
Akvaryumdaki 4 Japon balığının 3 ünde bayağı şişkinlik var.Hamile olduklarını zannetmiyorum daha çok küçükler.Sizce sebebi nedir?
-
çok yemlemişssindir, sabaha mefta
-
çok yem vermiş olabilirmisin ?
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------tbt nin cok acık sözlü ve net yorumlari bitiriryo :D
helvalarini yeriz artik..
-
hocam ciddiyim o balıktan hayır bekleme.. çok hassastırlar onlar 2 tane vardı bende 2sinide aynı gün su yüzünde buldum :)
-
Bir gün aç bırak ya da ıspanağın bir parçasını 15 sn kadar kaynar suda beklet daha sonra küçük küçük böl yem yerine onu ver.
-
japon balıkları doyma hissine sahip değildirler bu yüzden siz yem verdikçe yerler ve fazla yemiş olabilirler yada kabız olmuşlardır bunu nedenide sureklı aynı yemleme onlem olarka haftada bir 1-2 tane bezelyeyi haşlayın dışındaki zarı soyup içteki yumuşak kısmı yedirin bezelyeden sonra bir gün yem vermeyin ve imkanınız varsa hepaynı yemle degılde 2 çeşit yemle besleyin.
Not:Kabız oldugunu anlamak için dışkısına bakın eger beyaz ve delikten kopmamış şekilde duruyosa kabızdır.
-
valla akvaryumcu azar azar günde 3 kere besle dediydi :| kabız olma ihtimalleride yok kabız belirtisi yok :| aç bırakam 2gün :D
-
Stargazer bunu yazdı:
valla akvaryumcu azar azar günde 3 kere besle dediydi :| kabız olma ihtimalleride yok kabız belirtisi yok :| aç bırakam 2gün :D
Günde 3 kere çok sen 2 kere besle bezelyeyi ihmal etme ayrca daha fazlası için http://www.akvaryum.com/Forum/sazansigiller_f18.asp -
Bırak japonu gel ben sana zebra ciklet vereyim 8-10 tane.
Canavar gibi.Seni bile yese birşey olmaz.
Para filanda istemem..