Japon Balıklarında Şişkinlik
-
akvaryum suyuna azıcık tuz at
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
akvaryum suyuna azıcık tuz at
-----------------------------oğuza söyle beyin bedava bu aralar :)
Baracuda bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
valla akvaryumcu azar azar günde 3 kere besle dediydi :| kabız olma ihtimalleride yok kabız belirtisi yok :| aç bırakam 2gün :D
Günde 3 kere çok sen 2 kere besle bezelyeyi ihmal etme ayrca daha fazlası için http://www.akvaryum.com/Forum/sazansigiller_f18.asp
-----------------------------tamam hocam bezelye veririm bir zaman
-
swordfish bunu yazdı:
Bırak japonu gel ben sana zebra ciklet vereyim 8-10 tane.
Canavar gibi.Seni bile yese birşey olmaz.
Para filanda istemem..
-----------------------------lepistesle yaşasa nolur bana ver abi diye ağlamaya başlardım :D
+
o balıklar gidici :D
-
kasVa bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
Bırak japonu gel ben sana zebra ciklet vereyim 8-10 tane.
Canavar gibi.Seni bile yese birşey olmaz.
Para filanda istemem..
-----------------------------lepistesle yaşasa nolur bana ver abi diye ağlamaya başlardım :D
+
o balıklar gidici :D
-----------------------------işte kapı işte sapı hocam :D gittiği yere kadar
-
Ben lepisteslerimi vericek yer arıyorum 250 lt lil demasoni ve 15 litrelik beta kurcam.4 lepistes var 1e3d hepsi elime dogdu :D Dogumları gectıgımız subart oldu yanı daha bır yaşında bıel degıller duzenlı yavru verırler kalıtelı yemle beslersenız mukemmel renk alırlar kuyruklarını ve vucudunun ust ve altı kırmızı ortası sarı erkek boyle degsme olmaz ama dısıler ıyı besenınce aralara yeşil renk alıyolar.Betamın parası çıksın diye 4 lira dördü :D SEmbolik bi rakam
-
En güzeli o cama yapışan balıklar :D
-
bızdekıler kopek gıbı yıyolar banamısın demıyolar usta :D 4tane var okuz gıbı oldular yıye yıye ac kalsalar benı yerler yemınle prinadan beter:W
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------onlardan iki tane var onlarda ufaklar kayboluyolar arada :D emmeleri çok hoş :/ :D
-
mosquit0 bunu yazdı:
bızdekıler kopek gıbı yıyolar banamısın demıyolar usta :D 4tane var okuz gıbı oldular yıye yıye ac kalsalar benı yerler yemınle prinadan beter:W
-----------------------------iki tane su kaplumbağam vardı önceden bu akvaryumda 130 lt :D 15 cm olduydu ikiside çiğ tavukla falan besliyodum :D en sonunda burdaki baraj gölünün oraya bıraktım ikisinide resmen bana küfreder gibi bakıp gittiler acımadan :/ arkada da çek git bebeğim uzaklara çalıyodu :D
-
Stargazer bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
-----------------------------onlardan iki tane var onlarda ufaklar kayboluyolar arada :D emmeleri çok hoş :/ :D
-----------------------------doğru çöp balığı onlar acayip temizlik yapıyo pezevenkler :D bide büyük olunca çok hoş oluyo :)