TBT OLARAK HASANIN ARKASINDAYIZ.
-------------
Tbt de el atmış duruma :=)
zuha .... yalnız 800 mesaj var ilk 10u yabancıların gerisi bizim amk :=)
yürüyün bea:D

Japon Formuna Bizim Abazalardan Çıkartma..(+16) :D
-
zuhuashduashduasdh yarıldım yahu bu ne zuyasuhuasdhuashdasd
-
imran268 bunu yazdı:
-----------------------------
sagopa05 bunu yazdı:
Kıvanc // Aug 31, 2007 at 7:52 pm
tamm da . ülke olarak rezil olduk. haberin var mı ?????
-----------------------------imran şakamısın ciddmisin ?
2-3 tane kanı bozugun yaptıgı davranışları koca bi ülkeye maal etmek sence mantıklımı ? . Bu sadece orada gercekleşen bu olay deil her konuda böle . bence fazla abartmayın , herkez kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor.
-
hasan // Feb 25, 2006 at 1:15 am
Arkadaslar Japonların pipisi küçüktür. İyilik edeyim istedim. Sabahtan beri susmadı be telefonum. Japonlar icin beni aramayın ya…
ahahahahhassdfhjsdfosf yoruma bak yarıldım ahahahaha :D nerden biliyor japonların pipisinin küçük olduğunu acaba ?? :D
lan ne abaza milletiz amk ya :D bura yetmedi taa uzak doğulara falan el attık :D
-
Genki bunu yazdı:
imran268 bunu yazdı:
sagopa05 bunu yazdı:
Kıvanc // Aug 31, 2007 at 7:52 pmTBT OLARAK HASANIN ARKASINDAYIZ.
-------------
Tbt de el atmış duruma :=)
zuha .... yalnız 800 mesaj var ilk 10u yabancıların gerisi bizim amk :=)
yürüyün bea:D
tamm da . ülke olarak rezil olduk. haberin var mı ?????
-----------------------------imran şakamısın ciddmisin ?
2-3 tane kanı bozugun yaptıgı davranışları koca bi ülkeye maal etmek sence mantıklımı ? . Bu sadece orada gercekleşen bu olay deil her konuda böle . bence fazla abartmayın , herkez kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor.
-----------------------------tabki canım orası öle de.. o kadrd aolmaz yanii....
-
Aslında şahin k. abimiz japonlarla film çekmediyse hasan'ı 2 başrol için önersek fena olmaz.şahin k. ve hasanın uzakdoğu maceraları diye muhahaha:D
-
emre-07 bunu yazdı:
Aslında şahin k. abimiz japonlarla film çekmediyse hasan'ı 2 başrol için önersek fena olmaz.şahin k. ve hasanın uzakdoğu maceraları diye muhahaha:D
ohahah patlama olur lan. yüzüklerin efendisi harry poterden bile daha fazla hasıla eld eder amk .. :D -
yuhh yaa yıkıldım gülmekten adam bi de numara vermiş :D
-
jaaaaaaaaaaaaa :D
turk // Feb 26, 2006 at 2:11 am
anasını sikiyim zaten iddaa da yattı amına koyum siz burda daha muhabbet edin sikin joponları arada bana da bırakın da bende sikiyim şunları
:|
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------jaaaaaaaaaaaaa :D
turk // Feb 26, 2006 at 2:11 am
anasını sikiyim zaten iddaa da yattı amına koyum siz burda daha muhabbet edin sikin joponları arada bana da bırakın da bende sikiyim şunları
:|
exca seni, ve otelini .......... edim emi yavrucum.... -
imzamı attım bende