Japon Formuna Bizim Abazalardan Çıkartma..(+16) :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek

Hasana laf edeni yakarım :D İmran sen japonya ya gitçektin heralde hasanı bulup senle beraber yollayalım oraya :)

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Arkadaslar ben merak ettim uye oldum.O sitede 200 den fazla Türk var.Bir sürü de Türk kızı var.Ben erkekleri anlıyorum Hasanı da anlıyorum ama bizim kızlar japon erkeklerini ne yapacak anlayabilmiş degilim.Türk kızı ve japon erkegi hiç mantıklı degil.Tüm dünya Türk erkeklerine hasta iken Türk kızları yabancı koca arıyor.Bana çok yanlış geliyor.Sitede güzel japonlar da var...Hasan adını arama yaptım Pakistandan bir lavuk çıktı.Bizim Türkiyeden Hasan yok..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

MADEM  TÜRKSÜN GÖSTER ÜRKSÜN  !

Hasan Türki Cumhuriyetleri ile birlikte 200 milyon Türk arkanda, korkma kim tutar seni ...  

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek
    abi onu bunu bilmem ama adam fena küfür yemiş? sanki tüm Türkiye adama küfür etmiş! acıdım wallaha! :D

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    kivanchh bunu yazdı:
    -----------------------------

Hasana laf edeni yakarım :D İmran sen japonya ya gitçektin heralde hasanı bulup senle beraber yollayalım oraya :)

-----------------------------
    olurrrrrrrrrrr... japonyaya giderik.. lan varya hasanın tel numarası arayalımmı...

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

HAASAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNN

my tel numbır   kibarlığa bakın ya :D

I can help japans women.free
    my tel number +905322868844
    turkey

Please help me how to apply to be a “member” of the “sex volunteers corps” tel number

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

s.kt.r lan hasan
    nedir lan arkandan sarkan
    tavşan
    m.na kodum senin hasan

Hass.kt.r denir mi?
    Arkandan sövülür mü?
    Sen de mi be hasan
    Aynaya bak evet sensin hasan
    Ne me lazım japon tayvan

Ulen Adamı Rezil Etmeleri Yetmiyor Bide Şiir Yapıyorlar Adama :) Koptum Okurken.... 

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    ulan hasan ne adamsın yaa çd

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre-07
    emre-07's avatar
    Erkek
    Yuh ulan aradan kaç ay geçti hala kapatmamışlar forumu:D

Love is a name.Sex is a game.Forget the name.Play the game.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

abi bu nedir ya gülmekten yarıldım : D   bunu bi yere kaydetmem lazım:)  hepsini tek tek okucam yaratıcılıkta ustumuze yok a.q

hasanın savynması : )

Arkadaslar Japonların pipisi küçüktür. İyilik edeyim istedim. Sabahtan beri susmadı be telefonum. Japonlar icin beni aramayın ya…

edit:: a.q olay 2 senelikmiş:)

yorumları okudukça gelen 2. edit: ) tek abaza erkekler degil .aq: ) hernekeadr fake de olsa turk kızlarıda ayrı bi horny :) ama en azından my tel number yazmamıs öküz my telephone number yazmıs:)

Selin { 08.31.07 at 8:28 pm }

Hey Japanese boys. I love you!!! You are very handsome. Do u wanna talk with me? My telephone number is +905065259589

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
Toplam Hit: 6980 Toplam Mesaj: 43