I can help japans women.free
my tel number +905322868844
turkey
Please help me how to apply to be a “member” of the “sex volunteers corps” tel number
Hasana laf edeni yakarım :D İmran sen japonya ya gitçektin heralde hasanı bulup senle beraber yollayalım oraya :)
MADEM TÜRKSÜN GÖSTER ÜRKSÜN !
Hasan Türki Cumhuriyetleri ile birlikte 200 milyon Türk arkanda, korkma kim tutar seni ...
Hasana laf edeni yakarım :D İmran sen japonya ya gitçektin heralde hasanı bulup senle beraber yollayalım oraya :)
HAASAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNN
my tel numbır kibarlığa bakın ya :D
I can help japans women.free
my tel number +905322868844
turkey
Please help me how to apply to be a “member” of the “sex volunteers corps” tel number
s.kt.r lan hasan
nedir lan arkandan sarkan
tavşan
m.na kodum senin hasan
Hass.kt.r denir mi?
Arkandan sövülür mü?
Sen de mi be hasan
Aynaya bak evet sensin hasan
Ne me lazım japon tayvan
Ulen Adamı Rezil Etmeleri Yetmiyor Bide Şiir Yapıyorlar Adama :) Koptum Okurken....
abi bu nedir ya gülmekten yarıldım : D bunu bi yere kaydetmem lazım:) hepsini tek tek okucam yaratıcılıkta ustumuze yok a.q
hasanın savynması : )
Arkadaslar Japonların pipisi küçüktür. İyilik edeyim istedim. Sabahtan beri susmadı be telefonum. Japonlar icin beni aramayın ya…
edit:: a.q olay 2 senelikmiş:)
yorumları okudukça gelen 2. edit: ) tek abaza erkekler degil .aq: ) hernekeadr fake de olsa turk kızlarıda ayrı bi horny :) ama en azından my tel number yazmamıs öküz my telephone number yazmıs:)
Selin { 08.31.07 at 8:28 pm }
Hey Japanese boys. I love you!!! You are very handsome. Do u wanna talk with me? My telephone number is +905065259589