Japonca 1. Düzey Dersler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

bilgiler için saolun nedense japonca denilince korkunç bir film 4 den aklıma bu bölüm gelio :D

http://youtube.com/watch?v=GU3-e8RbVE4

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isoT
    isoT's avatar
    Erkek

eyw asyalı dostlar

bide hani dövmelerde felan oluyo ya onları ben paintle çizsem :) buraya koysam çevirirmisin
    hep merak etmişimdir onları :P

bende fransızca derslerimi yazsam :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    saykohack bunu yazdı:
    -----------------------------

eyw asyalı dostlar

bide hani dövmelerde felan oluyo ya onları ben paintle çizsem :) buraya koysam çevirirmisin
    hep merak etmişimdir onları :P

bende fransızca derslerimi yazsam :)

Abi bi koy yada pm den at bildiğim kanjilerdense çeviririm sipidik verdi hulen su desen değil ateş desen değil amk çok deişikti çözemedim sipi'nin kini çok utandım yolla baalım:)Asya kardeşliği:)

Toma Kampai:$

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Sayko bekliyorum hala ben senin resimleri.Sipidikden burda özür diliyorum 2 seneye kapcam:$ bide redkit hocam n r olayına fln dikkat et istersen...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isoT
    isoT's avatar
    Erkek

nakamura2 bunu yazdı:
    Sayko bekliyorum hala ben senin resimleri.Sipidikden burda özür diliyorum 2 seneye kapcam:$ bide redkit hocam n r olayına fln dikkat et istersen...

hoca çizimiyoki kırktane çizgi var :D

tarayıcı osla taratıp vercem ama oda yok
    neyse yinede ilgine teşekkürler :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

e nasıl telaffuz ediliyo amk bunlar?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    nakamura2 sen realkarnosyon olayını bilirsin ben artık senden şüphelenmeye başladım acaba önceki hayatında japon filan mıydın ki :)  harbi diyom hee böle japon hastası görmediim yoksa bir japona tutuldunda hayatın mı değişti ne oldu amk

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:

Amele abi veielen örnekler basit örnekler olduğundan basit bi animeden veyahut bi videodan da telafuzları anlaşılır yalnız japonlar gibi konuşabilmek o kadar kolay değil çünkü  n r harfinin birleşikliği görülür japonlarda buunun yüzünden ingilzceyi fln büyük bi çoğunluğu çok garip konuşur n ve r den dolayı yalnız yazarak anlaşabilirler rahatça.1-2 japonca video izle abi yada youtubeden koyabilirim istersen o zaman zaten hemen hemen çözersin zaten bunlar basit genel cümleler...sunny hocam ben japon türküyüm abi:) çok kurcalamıyorumda abi napalım böyle gelmiş böyle gider:| japon kız fln yok abi:$ keşke olsa:S

edit:şeyi unutmuşum telafuzda zaten sizde biliyosunuzdur da mesela Watashi deki shi uzantısı şi yalnız şeklinde telafuz edilir o vataşi   direk şii gibii diil ama işte ona aksan koymanız lazım biraz böyle:)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    nakamura2 bunu yazdı:
    amele_2 bunu yazdı:

Amele abi veielen örnekler basit örnekler olduğundan basit bi animeden veyahut bi videodan da telafuzları anlaşılır yalnız japonlar gibi konuşabilmek o kadar kolay değil çünkü n r harfinin birleşikliği görülür japonlarda buunun yüzünden ingilzceyi fln büyük bi çoğunluğu çok garip konuşur n ve r den dolayı yalnız yazarak anlaşabilirler rahatça.1-2 japonca video izle abi yada youtubeden koyabilirim istersen o zaman zaten hemen hemen çözersin zaten bunlar basit genel cümleler...sunny hocam ben japon türküyüm abi:) çok kurcalamıyorumda abi napalım böyle gelmiş böyle gider:| japon kız fln yok abi:$ keşke olsa:S-----------------------------

nasıl yaw japon türkü ne demek sen anlat geçmişine dön ben çözeceğim bu olayı bu kadar da bir ülke manyağı olunmazki tamam benimde en büyük hayallerimden biri mısıra gitmek kahire filan piramitleri görmek ama mısırlıların manyağı olduğumdan değil gizemli olması beeni çekiyor askerden sonra işallah gidicem bakalım 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    sunny abim:) geçmiş de bişey yokkine:D kendimi japon türkü hissediyorum:D japonlarla türklerin aynı sodan geldiğine inanalardan biriyim(gerçekenten böyle bi olay vardır yani böyle bi söylenti) dildeki benzerliklerde bunu ispatlar niteliktedir...saygılar:$ mısırdan bişi olmaz abi ya ben japonyaya öyle yada böyle gitcem kalcam...

Toplam Hit: 4122 Toplam Mesaj: 30