Japonca 1. Düzey Dersler...
-
bilgiler için saolun nedense japonca denilince korkunç bir film 4 den aklıma bu bölüm gelio :D
http://youtube.com/watch?v=GU3-e8RbVE4
-
eyw asyalı dostlar
bide hani dövmelerde felan oluyo ya onları ben paintle çizsem :) buraya koysam çevirirmisin
hep merak etmişimdir onları :Pbende fransızca derslerimi yazsam :)
-
saykohack bunu yazdı:
-----------------------------eyw asyalı dostlar
bide hani dövmelerde felan oluyo ya onları ben paintle çizsem :) buraya koysam çevirirmisin
hep merak etmişimdir onları :Pbende fransızca derslerimi yazsam :)
-----------------------------
Abi bi koy yada pm den at bildiğim kanjilerdense çeviririm sipidik verdi hulen su desen değil ateş desen değil amk çok deişikti çözemedim sipi'nin kini çok utandım yolla baalım:)Asya kardeşliği:)Toma Kampai:$
-
Sayko bekliyorum hala ben senin resimleri.Sipidikden burda özür diliyorum 2 seneye kapcam:$ bide redkit hocam n r olayına fln dikkat et istersen...
-
nakamura2 bunu yazdı:
Sayko bekliyorum hala ben senin resimleri.Sipidikden burda özür diliyorum 2 seneye kapcam:$ bide redkit hocam n r olayına fln dikkat et istersen...
hoca çizimiyoki kırktane çizgi var :Dtarayıcı osla taratıp vercem ama oda yok
neyse yinede ilgine teşekkürler :) -
e nasıl telaffuz ediliyo amk bunlar?
-
nakamura2 sen realkarnosyon olayını bilirsin ben artık senden şüphelenmeye başladım acaba önceki hayatında japon filan mıydın ki :) harbi diyom hee böle japon hastası görmediim yoksa bir japona tutuldunda hayatın mı değişti ne oldu amk
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------e nasıl telaffuz ediliyo amk bunlar?
Amele abi veielen örnekler basit örnekler olduğundan basit bi animeden veyahut bi videodan da telafuzları anlaşılır yalnız japonlar gibi konuşabilmek o kadar kolay değil çünkü n r harfinin birleşikliği görülür japonlarda buunun yüzünden ingilzceyi fln büyük bi çoğunluğu çok garip konuşur n ve r den dolayı yalnız yazarak anlaşabilirler rahatça.1-2 japonca video izle abi yada youtubeden koyabilirim istersen o zaman zaten hemen hemen çözersin zaten bunlar basit genel cümleler...sunny hocam ben japon türküyüm abi:) çok kurcalamıyorumda abi napalım böyle gelmiş böyle gider:| japon kız fln yok abi:$ keşke olsa:Sedit:şeyi unutmuşum telafuzda zaten sizde biliyosunuzdur da mesela Watashi deki shi uzantısı şi yalnız şeklinde telafuz edilir o vataşi direk şii gibii diil ama işte ona aksan koymanız lazım biraz böyle:)
-
nakamura2 bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------e nasıl telaffuz ediliyo amk bunlar?
Amele abi veielen örnekler basit örnekler olduğundan basit bi animeden veyahut bi videodan da telafuzları anlaşılır yalnız japonlar gibi konuşabilmek o kadar kolay değil çünkü n r harfinin birleşikliği görülür japonlarda buunun yüzünden ingilzceyi fln büyük bi çoğunluğu çok garip konuşur n ve r den dolayı yalnız yazarak anlaşabilirler rahatça.1-2 japonca video izle abi yada youtubeden koyabilirim istersen o zaman zaten hemen hemen çözersin zaten bunlar basit genel cümleler...sunny hocam ben japon türküyüm abi:) çok kurcalamıyorumda abi napalım böyle gelmiş böyle gider:| japon kız fln yok abi:$ keşke olsa:S-----------------------------nasıl yaw japon türkü ne demek sen anlat geçmişine dön ben çözeceğim bu olayı bu kadar da bir ülke manyağı olunmazki tamam benimde en büyük hayallerimden biri mısıra gitmek kahire filan piramitleri görmek ama mısırlıların manyağı olduğumdan değil gizemli olması beeni çekiyor askerden sonra işallah gidicem bakalım
-
sunny abim:) geçmiş de bişey yokkine:D kendimi japon türkü hissediyorum:D japonlarla türklerin aynı sodan geldiğine inanalardan biriyim(gerçekenten böyle bi olay vardır yani böyle bi söylenti) dildeki benzerliklerde bunu ispatlar niteliktedir...saygılar:$ mısırdan bişi olmaz abi ya ben japonyaya öyle yada böyle gitcem kalcam...