Japonca 1. Düzey Dersler...
-
olm delimisin bizim bir mühendis vardı eskiden gitmişti 1 hafta mı ne kalmıştı zor geldiler abi açlıktan ölüyoruz evleri minicik hep ranza çamaşır makinaları 2 kiloyu zor alıyor her şeyi minyatür müş gerçi sen bilirsin de ne bilim ülkeni bırakıp bambaşka bir yere gitmek zor bişi ama seni oraya çeken bir şey varsa belki seni bekleyen bir şeyler vardır........
-
:) uu japonca öğrenme isteğim tavan yaptı..:D çok iyi olmuş devamınıda istiyorum böyle testler filan :D
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------
:) uu japonca öğrenme isteğim tavan yaptı..:D çok iyi olmuş devamınıda istiyorum böyle testler filan :D
tabi abi:$ sınav stresi tavan yapana kadar devam:) sunny abi orada vatanım:$ -
Arigato
-
japonca harflere gelince ne yapacağınızı merak ediyorum.Kanji konusuna gelenlerin %80 i japonca öğrenmekten vazgeçiyor.İnşallah siz vazgeçmezsiniz.
-
italyan bunu yazdı:
-----------------------------japonca harflere gelince ne yapacağınızı merak ediyorum.Kanji konusuna gelenlerin %80 i japonca öğrenmekten vazgeçiyor.İnşallah siz vazgeçmezsiniz.
kanji en eğlenceli bölümü bence ama zaman yok şuan 50 ye yakın bildiğim kanji var az ama -
hepimiz japonuz! 1. düzey dersler için teşekkürler ortaq :)
-
birileri kalkımş. minacık evleri varmış dior. pehh güleyim bari. o gökdelenler bizde sanki...
-
Seviyorum bu forumu!
Bu değerli üyelerin inaktif olduğunu görmek ise kalbimi derin bir hüzne boğuyor.