Japonca 1. Düzey Dersler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

olm delimisin bizim bir mühendis vardı eskiden gitmişti 1 hafta mı ne kalmıştı zor geldiler abi açlıktan ölüyoruz evleri minicik  hep ranza çamaşır makinaları 2 kiloyu zor alıyor her şeyi minyatür müş gerçi sen bilirsin de ne bilim ülkeni bırakıp bambaşka bir yere gitmek zor bişi ama seni oraya çeken bir şey varsa belki seni bekleyen bir şeyler vardır........ 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    :) uu japonca öğrenme isteğim tavan yaptı..:D çok iyi olmuş devamınıda istiyorum böyle testler filan :D

"Less is More"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    kaanabak bunu yazdı:
    -----------------------------
    :) uu japonca öğrenme isteğim tavan yaptı..:D çok iyi olmuş devamınıda istiyorum böyle testler filan :D
    tabi abi:$ sınav stresi tavan yapana kadar devam:) sunny abi orada vatanım:$

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    Arigato

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

japonca harflere gelince ne yapacağınızı merak ediyorum.Kanji konusuna gelenlerin %80 i japonca öğrenmekten vazgeçiyor.İnşallah siz vazgeçmezsiniz.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı:

japonca harflere gelince ne yapacağınızı merak ediyorum.Kanji konusuna gelenlerin %80 i japonca öğrenmekten vazgeçiyor.İnşallah siz vazgeçmezsiniz.

kanji en eğlenceli bölümü bence ama zaman yok şuan 50 ye yakın bildiğim kanji var az ama

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    hepimiz japonuz! 1. düzey dersler için teşekkürler ortaq :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    birileri kalkımş. minacık evleri varmış dior. pehh güleyim bari. o gökdelenler bizde sanki...

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

Seviyorum bu forumu!

Bu değerli üyelerin inaktif olduğunu görmek ise kalbimi derin bir hüzne boğuyor.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
Toplam Hit: 4118 Toplam Mesaj: 30