folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Japonca Ya Da Korece Öğrenmek İstiyorum.

Japonca Ya Da Korece Öğrenmek İstiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

sktr et ikisinide

an itibari ile çin dünyadaki en zengin ülke oldu çince öğren sonra sadece çince bilgin ile türkiye deki ilk 10 holding e mail at çince okuma ve yazma bilgin olduğunu birtanesi kapar seni illaki

japonya her geçen gün güç kaybediyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    RETRET bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

bende tesadüftür ki koreceye başladım yeni. 

funeasylearn ve write korean programı ile başladım. bir aşinalık olsun diye... 

biraz araştırdım herkes bir kaynak önermis ancak listelemek lazim.  yarin yazayım unutmazsam

ben hep şunun taraftariyim. bir dili o ülkenin kaynağından öğrenmeli. piyasada dunya ingilizce kitabi var ama bence en iyisi oxford , cambridge yayinlari oluyor. o yuzden dil okullari taa eskiden beri yurtdisindan dunya paraya kitap getirtirlerdi.

çok mecbur kalmadan türk yazarlarıni tavsiye etmem. 

bunları pek verimli bulmadım açıkçası, tamam yazı yazma olayını çocuk gibi yapar öğreniriz de funeasylearn ü pek verimli bulmadım :| duolingo da uykumu getiriyor, rusçayı bir seviyeye kadar ondan öğrenmiştim. bana yetişkine hızlı anlatır gibi anlatacak bir yapı, araç lazım. günde 2 3 saatimi kesintisiz vericem 6 7 ay sonra da belli bir seviyeye gelmiş olacağım böyle bir şey istiyorum bunu da pc veya android ortamında yapmak istiyorum.

haklisin ama bir yerden başlamak lazımdı hep öteliyordum simdi günlük bakıyorum. basit biliyorum ama bundan sonra Kore gramer anlatım kitaplari alacagim arastiriyorum.

şunları yazmış iki kişi. bakamadim dağa  arastirdikca dediğin gibi eklerim buraya

seoul national üniversite yayınları ( dil kursları bundan öğretiyormuş)
    talk to ne korean - internet YouTube videolar hep bunu önerdiler simdilik

birde tesadüf bir kelime öğrendim. instagram profilin de yazıyordu bir adamın: polyglot

bu çok dilli olmamış. 5 ve ustu dil konuşanlara deniyormuş. özel bir dil öğrenme tekniginden bahsediyor.

bu adam simdi korece korece öğrenip bilgi veriyor bir bakabilirsin

https://instagram.com/turkishpolyglot?utm_medium=copy_link

futurist tarafından 17/Kas/21 03:10 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=5FZKQW_Q-KU

Izlersın kankım şunu,  sıktıgım kırıkları ılgınç gelmıştı bana

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trao
    Trao's avatar
    Erkek

Koreceyi bende öğrenmek isterim. Takipteyim.

------------------------------------------------------------------------------ : : Theatrum Mundi : : ------------------------------------------------------------------------------