Japon,Çin,Amerika İle Msn De Ticaret
-
beyler bizim arkadaşlar falan yapıolar ibnerl söylemiyolar admlarla msn de muhabbet sonra adamın hesabına para gönderiyolar adam malı gönderiyo burda satıyolar yapan veya bilgisi olan varsa bende yapmayı düşünüyom
yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
-
edit
-
samsunda mı oluyo bu iş? ve ne alıp satıyolarmış?
-
elektronik ama herşey var mış ggdekilerin çoğu bu şekilde mal alıp satıyolarmış
-
bi tanıdık falan olsa yurtdısında tam super olurda,hiç yurtdısında tanıdıgım yok
-
hoca dışardan mal alıp burda satçağına burdan al avrupada sat ülkeye bi faydan olsun a.k =) bi de bizm ipne bi abi war herif burda makinaları 15 bin dolara alıo almanyada bğlantılar kurmuş 45 bin dolara satıo, trilyoner oldu puşt :)
eğer almanyada bağlantı kurabilirim fln diyen varsa ben türkiyeden makina bulurum :D
-
bir arkadaşım daha doğrusu kendisi tariqata da üyedir seneye japonya sonra çin yapacak. güzel alışverişler yapacaz inşallah.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
bir arkadaşım daha doğrusu kendisi tariqata da üyedir seneye japonya sonra çin yapacak. güzel alışverişler yapacaz inşallah.
-----------------------------
İmran rulz:P -
evet Real yaparız güzel ticaretler. biliorm. benim msn dede var. Ç,inliler var.adamın hesabına ne zman para yatırsam bana mal yolar. am aparam yok. ben hele bi gideyim. sonra de alım dde.
Real.. ulen sen buerda kal. ayrılma bi yere. büüyk bi yer açmayı planlıorm. adı
Çin Pazarı ... velalh herşey ucuz. amk neden olmasın
-
alibaba.com gibi siteleri araştır.
-
benim msn de internet üzerinden iş yapan bi kaç çinli vr. işinize ne kadar yrar bilmem ama .. hatt bi kere bana para yola sana elimizdeki malları yolarız dediler teklif onlardan geldi. yok babm param yok dedim. geri çeviridm
nese ben ticaret yaparım .. zamanı gelisn.