Japon,Çin,Amerika İle Msn De Ticaret
-
hoca kendinizi düşünmeyin sadece a.q bu çin malları yüzünden tekstil sektörü bitme noktasına geldi zaten, onun dışında biçok sektör de sekteye uğradı, bunları da düşünelim biraz yaw :| yapçaksanız dediğim gibi burdan alın gavurlara satın ihracat yapmış olursunuz.
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
hoca kendinizi düşünmeyin sadece a.q bu çin malları yüzünden tekstil sektörü bitme noktasına geldi zaten, onun dışında biçok sektör de sekteye uğradı, bunları da düşünelim biraz yaw :| yapçaksanız dediğim gibi burdan alın gavurlara satın ihracat yapmış olursunuz.
-----------------------------
geçnede habetrlerde duydum. türkiyede tekstil paçayı çinden kurtarmış. avrupalılar yavaş yavaş yine olduğıu gibi türkyey dönüyorlarmış. nedeniyse fiyatların inemye başlaması ve çinlilerin ağır talepleri. herneyseç bence nedeni fiyatların olması gerektiği giibolmasından kaynakalanıor. çünkü 1 ytlye mal edilen bir üürün mağazda bizlere 60 ;YTL den satılıor da ondan.bence ne olnursa olsun kimse Çinden kurtulmnaz. yapıorlar kardeşim admalar. işi gücü beleş. ee fiyatlada beleş olacak.
siz ayda 100 YTL ye çalışırmısıznı? tabiki hayır'! ama orda çalışıyorlar... ne yapsın garibanlaar...
-
selam
bende piyasa arastirmasi yaptim çok alibaba.com çok ii site ucuz mal uzak doguda baska yerde yok
baziler türkiyeden alin baska yere satin diyor ama soruyom turkiyede NE ÜRETILIYOR ?
ama fransada devlet çok vergi aliolar amk ben baska türlü ticaret düsünüyom :D
size kolay gele