folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Japon,Çin,Amerika İle Msn De Ticaret

Japon,Çin,Amerika İle Msn De Ticaret

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hoca kendinizi düşünmeyin sadece a.q bu çin malları yüzünden tekstil sektörü bitme noktasına geldi zaten, onun dışında biçok sektör de sekteye uğradı, bunları da düşünelim biraz yaw :| yapçaksanız dediğim gibi burdan alın gavurlara satın ihracat yapmış olursunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca kendinizi düşünmeyin sadece a.q bu çin malları yüzünden tekstil sektörü bitme noktasına geldi zaten, onun dışında biçok sektör de sekteye uğradı, bunları da düşünelim biraz yaw :| yapçaksanız dediğim gibi burdan alın gavurlara satın ihracat yapmış olursunuz.
    -----------------------------
    geçnede habetrlerde duydum. türkiyede tekstil paçayı çinden kurtarmış. avrupalılar yavaş yavaş yine olduğıu gibi türkyey dönüyorlarmış. nedeniyse fiyatların inemye başlaması ve çinlilerin ağır talepleri. herneyseç bence nedeni fiyatların olması gerektiği giibolmasından kaynakalanıor. çünkü 1 ytlye mal edilen bir üürün mağazda bizlere 60 ;YTL den satılıor da ondan.

bence ne olnursa olsun kimse Çinden kurtulmnaz. yapıorlar kardeşim admalar. işi gücü beleş. ee fiyatlada beleş olacak.

siz ayda 100 YTL ye çalışırmısıznı? tabiki hayır'! ama orda çalışıyorlar... ne yapsın garibanlaar...

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

selam

bende piyasa arastirmasi yaptim çok alibaba.com çok ii site ucuz mal uzak doguda baska yerde yok

baziler türkiyeden alin baska yere satin diyor ama soruyom turkiyede NE ÜRETILIYOR ?

ama fransada devlet çok vergi aliolar amk ben baska türlü ticaret düsünüyom :D

size kolay gele

Toplam Hit: 4165 Toplam Mesaj: 14