Japonlar İnsan Değil!
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------İlginç.
İlginç olan video değil yorumlar.
Oltayla balık tutmak çokmu iyi. Oltada ki kanca balığın boğazına geçmiyormu. O kanca acı vermezmi.
Sonrada kesip beklıyorlarkı canı cıksın. Hiç biriniz et yemıyormusunuz. İnekleri koyunları uyuşturup merasimle mı kesiyorlar.
Kurban bayramına hepinizmi karşısınız hiç biriniz kurban kesmiyormusunuz.
-----------------------------kurban kesmiyoruz. + kurban kesimine de karşıyım
+ kırbanın bile kesilirken bir yöntemi vardır herkez kesemez kesse bile boğazı en kısa şekilde kesmeye bakar ama burda yarıya kadr yarıp bırakıyorlar
can çekiştirmek iyi birşeymi sence ?
-
Vejeteryansan seni anlarım. Herkes vejeteryansa onlarıda anlarım. Ama hem et yiyip hemde niye öyle yapıyolar demek tezat oluyor
-
Lan bizim kesip milete dağattığımız kurban katliam oluyor :|
Hayvanlara bak ya .
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
Vejeteryansan seni anlarım. Herkes vejeteryansa onlarıda anlarım. Ama hem et yiyip hemde niye öyle yapıyolar demek tezat oluyor
-----------------------------hala niye anlamıyorsun ? benmi anlatamıyorum ihtiyaç farklıdır can çekiştirmek farklıdır bunların yaptı nedir? ihtiyaç diyebilirmisin hayır ztn ne olursa olsun onların can çekişmemesi lazım hala anlanmayıp da yorum yapanlar var adam gibi bir bakın elalem ne yazmış niye yazmış
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------hala niye anlamıyorsun ? benmi anlatamıyorum ihtiyaç farklıdır can çekiştirmek farklıdır bunların yaptı nedir? ihtiyaç diyebilirmisin hayır ztn ne olursa olsun onların can çekişmemesi lazım hala anlanmayıp da yorum yapanlar var adam gibi bir bakın elalem ne yazmış niye yazmış
Bende diyorum kı eğer et yemiyorsan kızabilirsin ama eğer hem et yiyip hemde adamlara kızıyorsan tezattasın. Yani senin yediğin ineği de aynı şekılde kesıyorlar diyorum.
-
Bunların kutupta üstleri var balık üstleri balina , yunus ne varsa sömürüp pazarlıyorlar
-
HolygaN bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------HolygaN bunu yazdı:
Bende diyorum kı eğer et yemiyorsan kızabilirsin ama eğer hem et yiyip hemde adamlara kızıyorsan tezattasın. Yani senin yediğin ineği de aynı şekılde kesıyorlar diyorum.
-----------------------------sen nerde yaşıosn?
ztn farketmez sen nerde böle kesim gördün ? söle , tabi varsa öle biyer !
-
Tamam sen haklısın
-
tv de görmüştüm benzerlerini
-
ALF'e terörist diyorsunuz.
bu adamların yaptıgınıda begenmiyorsunuz.
eee ne biçim iş bu