folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Japonlar-Mehmet Akif Ersoy

Japonlar-Mehmet Akif Ersoy

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

sen şimdi benim üstte atmış oldugum posttanda bi şey anlmassın .. kekosun ya

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    Kelv1n bunu yazdı:
    -----------------------------
    çiz bakalım nasıl çiziyon görelim sanatını ;)
    iyide hajı ne yazam. kelv1n mi? PM attada ismini görem

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    nakamuraa valla seni bi caponla evlendirceeemm :D:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

GrayWolf bunu yazdı:

Japonlar veya Caponlar benle evlenmek istediler ben evlenmedim zuhah :D  inanmıyorsunuz bilorm . iki dakak vaktim olsun bi konu açacam. resmlerimi eklerim o insnalarla birlikte çektiğim :D  

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    HackMan bunu yazdı:

Şimdi bu capon milleti o zamandamı böyle nam yapmışlar. Sanırsam ikinci dünya savaşından önce olması lazım bu şiirin. Harbiden ilginç bi şiir benim araştırmam lazım.

abi zaten M.Akif'in 1936 yılında vefat ettiğini göz önünde bulundurursak bu şiirin 2.Dünya Savaş'ından sonra yazılması imkansız olsa gerek :D

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    imran268 bunu yazdı:

japonya nüfusunun %61 i ateisttir. gençleri züppeleşmeye ve bebat bir şekilde batılılışmaya gidior ( bknz araba sevdaı recaizade mahmut ekrem :D )

bence Japonay geleceğin yüzkarası olmaya aday. gelcek ise ÇİN'de :D  

türkler capanların 10 da 1i kadar disiplinli olsa, çalışsa, gelenek ve göreneklerine sahip çıksa biz süper güç oluruz...

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    imran268 bunu yazdı:

GrayWolf bunu yazdı:

Japonlar veya Caponlar benle evlenmek istediler ben evlenmedim zuhah :D  inanmıyorsunuz bilorm . iki dakak vaktim olsun bi konu açacam. resmlerimi eklerim o insnalarla birlikte çektiğim :D  

imran268 sen nası bi zihniyete sahipsin hala kavrayamadım.Japonyada bulunmuşsunda senin bulunuşun şu şekilde olmuş,hangi şehirde bulundunu bilmiyoruma sadece orda bulunmuşsundur bişeyler kanji fln da öğrenmişsin yada öğrendim deyip başkasına yazdırcaksın:) yada kuru kuruya yazmayı ln öğrenmişsin orada bulunaman hiçbişeye yaramamış.Türkiyede bulunup türklere hayvan öküz höbülü fln diyenler gibi gezmişsin bulunmuşsun sadece bedenen.Senin söylediklerine cevap yazmama da gerek yok aslında...Japon olacana inanmıyorum sele evnlenmek isteyenin,gerçek soyu bozuk olmayan japonlar öle gidip de bi erkeğe benle evlen demezler gördükleri yeni tanıştıkları bi insana helede!Türk milleti gibi onlarda öledir ancak malum türk kızları da artık onlardan beklenmeyen şeyler yapmaya başladılar onlarda soyu bozuk türklerdir benim için!Onu yapan japonsa onlarda soyu bozuktur!GrayWolf saoolasın japon görünümlü bi türk buldum evlenecem:P 2. ye hayır demem amma:|

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    boraks sana özellikle teşekkür etmek istiyorum eline sağlık:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    imran268 bunu yazdı:

japonya nüfusunun %61 i ateisttir. gençleri züppeleşmeye ve bebat bir şekilde batılılışmaya gidior ( bknz araba sevdaı recaizade mahmut ekrem :D )

bence Japonay geleceğin yüzkarası olmaya aday. gelcek ise ÇİN'de :D  

lan ne guzelde hemen bok atmısın bi millete,japonyaya gidip 2 tane fotograf çektirmen japonları tamamen anlamış olman anlamına gelmez. ki zaten anlayamamıssın gozukuyor. Din konusundaki yüzdelemeleri neye gore yaptıgını merak ediorum,japonyaya gidip dini anket falan mı yaptın,

çocuktum,büyüdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ieizhtzeihtzner
    Ieizhtzeihtzner's avatar
    Erkek

nakamura2  aslında ben de simdi merekettim nerden geliyor bu japon sevdası : ) bende severim bu adamları

Toplam Hit: 4395 Toplam Mesaj: 33