Japonlar-Mehmet Akif Ersoy
-
sen şimdi benim üstte atmış oldugum posttanda bi şey anlmassın .. kekosun ya
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
çiz bakalım nasıl çiziyon görelim sanatını ;)
iyide hajı ne yazam. kelv1n mi? PM attada ismini görem -
nakamuraa valla seni bi caponla evlendirceeemm :D:D
-
GrayWolf bunu yazdı:
-----------------------------Japonlar veya Caponlar benle evlenmek istediler ben evlenmedim zuhah :D inanmıyorsunuz bilorm . iki dakak vaktim olsun bi konu açacam. resmlerimi eklerim o insnalarla birlikte çektiğim :D
-
HackMan bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi bu capon milleti o zamandamı böyle nam yapmışlar. Sanırsam ikinci dünya savaşından önce olması lazım bu şiirin. Harbiden ilginç bi şiir benim araştırmam lazım.
-----------------------------abi zaten M.Akif'in 1936 yılında vefat ettiğini göz önünde bulundurursak bu şiirin 2.Dünya Savaş'ından sonra yazılması imkansız olsa gerek :D
-
imran268 bunu yazdı:
-----------------------------japonya nüfusunun %61 i ateisttir. gençleri züppeleşmeye ve bebat bir şekilde batılılışmaya gidior ( bknz araba sevdaı recaizade mahmut ekrem :D )
bence Japonay geleceğin yüzkarası olmaya aday. gelcek ise ÇİN'de :D
türkler capanların 10 da 1i kadar disiplinli olsa, çalışsa, gelenek ve göreneklerine sahip çıksa biz süper güç oluruz... -
imran268 bunu yazdı:
-----------------------------GrayWolf bunu yazdı:
-----------------------------Japonlar veya Caponlar benle evlenmek istediler ben evlenmedim zuhah :D inanmıyorsunuz bilorm . iki dakak vaktim olsun bi konu açacam. resmlerimi eklerim o insnalarla birlikte çektiğim :D
imran268 sen nası bi zihniyete sahipsin hala kavrayamadım.Japonyada bulunmuşsunda senin bulunuşun şu şekilde olmuş,hangi şehirde bulundunu bilmiyoruma sadece orda bulunmuşsundur bişeyler kanji fln da öğrenmişsin yada öğrendim deyip başkasına yazdırcaksın:) yada kuru kuruya yazmayı ln öğrenmişsin orada bulunaman hiçbişeye yaramamış.Türkiyede bulunup türklere hayvan öküz höbülü fln diyenler gibi gezmişsin bulunmuşsun sadece bedenen.Senin söylediklerine cevap yazmama da gerek yok aslında...Japon olacana inanmıyorum sele evnlenmek isteyenin,gerçek soyu bozuk olmayan japonlar öle gidip de bi erkeğe benle evlen demezler gördükleri yeni tanıştıkları bi insana helede!Türk milleti gibi onlarda öledir ancak malum türk kızları da artık onlardan beklenmeyen şeyler yapmaya başladılar onlarda soyu bozuk türklerdir benim için!Onu yapan japonsa onlarda soyu bozuktur!GrayWolf saoolasın japon görünümlü bi türk buldum evlenecem:P 2. ye hayır demem amma:| -
boraks sana özellikle teşekkür etmek istiyorum eline sağlık:)
-
imran268 bunu yazdı:
-----------------------------japonya nüfusunun %61 i ateisttir. gençleri züppeleşmeye ve bebat bir şekilde batılılışmaya gidior ( bknz araba sevdaı recaizade mahmut ekrem :D )
bence Japonay geleceğin yüzkarası olmaya aday. gelcek ise ÇİN'de :D
lan ne guzelde hemen bok atmısın bi millete,japonyaya gidip 2 tane fotograf çektirmen japonları tamamen anlamış olman anlamına gelmez. ki zaten anlayamamıssın gozukuyor. Din konusundaki yüzdelemeleri neye gore yaptıgını merak ediorum,japonyaya gidip dini anket falan mı yaptın, -
nakamura2 aslında ben de simdi merekettim nerden geliyor bu japon sevdası : ) bende severim bu adamları