folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Japonya Yana Yakıla İşçi Arıyor

Japonya Yana Yakıla İşçi Arıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

auhauhauauh

:D tugtul abi yav öldüm gülmekten :D

abi harbi doğru diyor tugrul abi önüne çıkan çin çan çon der bi kor burnunuzun üstüne :d ne bok işin var lan senin byrda kendi ülkeni bitirdin bizimm ülkemizemi gelsin sie amk derse falan :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Amk ben bu konuyu nasıl kaçırmışım:|

Japonca öğrenilmesi zor bir değildir,öğretenini bulmak zordur:) inanın zor değil hele de bi türk için diğer insanlara göre daha kolay.Yaşam biçimi hakkında söyledikleriniz doğru olabilir ama benim gbiler için geçerli değil:) japonuz en nihayetinde hepimiz,hayat çok pahalıdır ancak alınan parada onla orantılıdır yani yaşayıp gideriz ama orda geçen zaman,oranın kültürü(öldü demeyin,ölmedi tam olarak),kazandığınız tecrübe değer yani gitmeye ama bölümü bitiriş derecene bağlı japonya öyle kolay klay kimseyi almaz antepli bi doktormuz var şuan belkide türkyenin en iyi estetisyeni adam japonyada master yaptı 1 yılda japoncanın kralını konuşur hale gelmiş bi insan bu,adam okulundaki başarılarından dolayı kabul edilmiş.Almanya gibi bilmem nere gibi eli ayağı olan herkesi almaz japonya kafası olanları alır:)Sıradan bi ülke değildir orası,orası güneşin doğduğu yerdir...

1-Japonlara döğüşken demişsinizde türkiyede yaşıyoruz sağımız solumuz kro kro tipler yolda yürürken paso omuz atıp egolarını tatmin etmeye çalışan adamlarla dolu:)

2-Köpek eti mevzuuna girelim artık ya Tayvan,çin gibi 2. sınıf kalitesiz asya ülkelerinde olan olaylar bunlar (kültürel olarak 2. sınıf) japonyada da vardır tabi ama onları yiyenler ya Tayvanlılar flndır yada Hayvanlılardır:) Hayvanlaşmış japonlardır onlarda japon deeldir siktirsin gitsinler onlarda azınlıktır...

3-Tuğrulbaba domuz eti olayında haklısın da japonyada müslüman mahalleri fln var yemek olayında titiz davranmak isteyenler bunu da sorunsuzca halleder..

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek
    köpek eti olmasa aç kalmaktan iyidir a.k milletin açlıktan öldüğü şu ülkemde

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
Toplam Hit: 4753 Toplam Mesaj: 14