Japonyada Nükleer Devrim !
-
http://www.nukleer.web.tr/cgi-bin/haber.cgi?news=35
kelimelerin kifayetsiz kaldığı andır. Adamlara bakaak halimizden utanıyorum. Biz daha burda atıklar şöyle böyle derken adamlar nükleer atıktan enerji üretiyor ...
-
Burda adamlar bi termik santral yapacak herkes kendini oraya bağlıyor istemiyoruz istemiyoruz diye :))
Elin gavuru kullansın bu nimeti süper güç olsun siz yerinizde sayın afferim.
-
Nükleer enerjiyi destekleyebilirim.Ama elin gavuru gelip kurup işletmeyecekse..
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------
Nükleer enerjiyi destekleyebilirim.Ama elin gavuru gelip kurup işletmeyecekse..
-----------------------------bizimkiler mi yapacak sil baştan ?
-
nükleer enerjiye geçmezsek tarihten siliniriz.devletin bekası için geçmek lazım.bunu devlet politikası haline getirmek lazım..
ulan teyyip açacam dedi açmadı daha nükleer santrali...
-
ats30 bunu yazdı:
nükleer enerjiye geçmezsek tarihten siliniriz.devletin bekası için geçmek lazım.bunu devlet politikası haline getirmek lazım..
-----------------------------abi gırin piisçiler oraya buraya bağlıyo kendilerini :D
Ben olsam tayyipin yerinde santrali yaparım, onları da üstüne bağlarım :D
-
ZoktriP bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------abi gırin piisçiler oraya buraya bağlıyo kendilerini :D
Ben olsam tayyipin yerinde santrali yaparım, onları da üstüne bağlarım :D
-----------------------------Sorun yapılması degil :D nere yapcaz ? :) d.bakır istanbul ankara izmir nere ?
-
nükleer diyince aklıma hep cem yılmazın türkiye deki nükleer santral tarifi geliyor :D yapılsın türkiyeye şart..
-
Yapılacak yeri dert etmeyin. Yerleşim yeri olmayan alandan çok hiçbirşey yok.
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=39.368279,33.969727&spn=7.811907,14.128418&t=h&z=6
-
sivas veya karaman
-
HighElf bunu yazdı:
sivas veya karaman
-----------------------------kırklareli veya konya depremle az olan ilişkileri ile ilgili buralar uygun diye biliyorum