Japonyada Nükleer Devrim !
-
gazetelerin yalancısıyım :D
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------
Nükleer enerjiyi destekleyebilirim.Ama elin gavuru gelip kurup işletmeyecekse..
-----------------------------bizimkiler dere ıslahı yapamıyor
nükleer santral __?
xd
-
İstesek her boku yaparız.Bırakın şu kompleksli kendinizi küçümseyen cümleleri.
-
hocam yer sorunsa eğer veriyim devlete köydeki arazilerin hepsini ıssız bi yer zaten :D
para da isteyen yok.yeter ki yapın şu santrali aq millet gider aya biz gider yaya :D
-
ZoktriP bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
nükleer enerjiye geçmezsek tarihten siliniriz.devletin bekası için geçmek lazım.bunu devlet politikası haline getirmek lazım..
ulan teyyip açacam dedi açmadı daha nükleer santrali...
-----------------------------abi gırin piisçiler oraya buraya bağlıyo kendilerini :D
Ben olsam tayyipin yerinde santrali yaparım, onları da üstüne bağlarım :D
-----------------------------bilader abartmadan sölüyorum 10 dk boyunca güldüm :D grıınn pııssçiler ne ya :D :D süper tabir :D zihnine sağlık
usta ben nükleler enerji yandaşıyım tabiri caizse fakat ülkemizde kurulması stratejik olarak aslında sakıncalı gibi ama kurmamızda çok büyük arz ediyo iki ucu boklu deynek anlıcağın....
-
o bu değilde bizim çok düşmanımız var biraz sakat olur.havaya uçurur dengesiz in biri sonra simiyago gibi dolaşırız çöllerde. :D
-
gerekli tedbirleri aldıktan sora her türlü yapılabilir
türkiye nin enerji ihtiyacı her gelişen ülke gibi artıyor + elektrik fiyatları tavan yapıyor..
tamam yenilenebilir enerjiyi de kullanabildimiz kadar kullanmalıyız ama sonuçta mevcut potansiyel enerji kaynaklarını da değerlendirmeliyiz.
türkiye de en çok olan şey hazine arazisidir, deprem olasılığı az , nufusu düşük yerler bulunabilir gerekirse boşaltılır ve her hangibir tehdite karşı
savunması da askeriye tarafından kolaylıkla yapılabilir.
avrupa ülkeleri enerjisinin yarısını nükleer den kazanıyor. bizim neyimiz eksik ucuz elektrik isteriz
not: doğru kullanıldığında siyanürle altın aramada , nükleer enerji de doğaya hiç bir zarar vermez,
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------Sorun yapılması degil :D nere yapcaz ? :) d.bakır istanbul ankara izmir nere ?
-----------------------------Dostum nukleer santraller dogasi geregi cok yuksek miktarda su tuketirler. Bu sebepten dolayi nukleer santraller her zaman buyuk bir su kaynagi yakinina kurulur.
Diyarbakir ve ankara olamaz.
-
Nükleer Enerji şart ! Piisçilerin akm!
-
Nükleer santrali biz yapmıyacağız yaptıracağız
Adamlar 20-30 sene işletecek biz teknoloji öğrenmiyeceğiz...
Ha o teknoloji de nasıl bir teknoloji...
Nükleer atıkların bertarafı başlıca sorun...
bu şerefsizler mutlaka işe rüşvet karıştırıp milletin zararına bişeyler yaparlar...
mütahit demirden çalar 6 richterde reaktör çatlar vs vs...
Nükleerin kendisine karşı değilim ama devlete bu konuda zerre güvenim yok...
adamlar termik santrala filtre takmaktan acizler...