Japonya'da Yasayan Sniperscope Japon Sirketine Karsi Actigi Davayi Kazandi
-
baristbt bunu yazdı
benzer bir durumu burda da yaşadı.
yazdıkları yüzünden banlandı , düşünceleri yüzündenki dediklerinin hepsine de katılıyorum , o yobaz kafasız ampülcü ibnelere
ne farkı var bunun ırkçılıktan şimdi , neyse.. habere sevindim. hala banlı olmasına üzüldüm.
Ban sebebini bilmiyorum ama banli olmasina uzgunum. Bilgili ve ansilabilir biri. Beni TBT ile tanistiran adam. O soruyu unutmam hic "sen tahribati biliyor musun ?" demisti bana.... :)
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Cins , uyumsuz , agresif bir herifti.
Kendisini şahsen tanırım, beraber birkaç başarısız girisimimiz, beraber yemek yemisligimiz vardır.
Herhangi bir cinsligini görmedim,
O kadar adamla tanıştı, görüştü iş yapti uyumsuzluğuna şahit olmadim.
Evet Atatürk düşmanı, gerici ne kadar orospu evladı varsa hepsine karşı agresifti, bunun için banlandi.
-
bugün 2 saate yakın telefonla görüştük.
1 milyon yen dava açmıştı ancak mahkeme 200 bin yen ödenmesine karar verdi. Ayrıca artık temyize de gidemez gerekli süre doldu.
Ayrıca yakın zamanda bomba bir mahkeme daha patlayacak haberiniz olsun :D
İşte o zaman ismi japon ders kitaplarında bile adı geçecek görürsünüz :)
Onun kişisel aile meselesi olduğundan dolayı yakın zamanda olacak olayın detaylarını şimdi anlatamam...
-
myblackworldweb bunu yazdı
bugün 2 saate yakın telefonla görüştük.
1 milyon yen dava açmıştı ancak mahkeme 200 bin yen ödenmesine karar verdi. Ayrıca artık temyize de gidemez gerekli süre doldu.
Ayrıca yakın zamanda bomba bir mahkeme daha patlayacak haberiniz olsun :D
İşte o zaman ismi japon ders kitaplarında bile adı geçecek görürsünüz :)
Onun kişisel aile meselesi olduğundan dolayı yakın zamanda olacak olayın detaylarını şimdi anlatamam...
Hocam o davayi da kazanirsa JP tarihine gecer adamin buyuk derdi var :(
-
beyler olayı tam anlamadım ben biri açıklama yapabilirmi zahmet olmazsa.
-
Hukuğunu sevdiğim Japonya. Bizde olsa önce o firmanın hükümete yakınlığına bakılırdı. Yakınsa o arkadaş borçlu dahi çıkardı.
-
iyi adamdı ulan üzgünüm banlandığı için..
-
DevilKingtr bunu yazdı
iyi adamdı ulan üzgünüm banlandığı için..
+99999
-
Sniper iyiydi iletisim bilgileri yoktu olan arkadaslar sallandirabilir mi pmden face olabilir hos sohbet bi abimizdi
-