Japonya'da Yasayan Sniperscope Japon Sirketine Karsi Actigi Davayi Kazandi
-
Yani zamanada kefilim de olan sniperscope abim Japon bir sirketin kendisine yaptigi irkicik yuzunden onlara dava acti.
Mahkeme sniperscope'i hakli buldu ve japon sirketini suclu buldu.
Haberin linki burada : http://www.asahi.com/ajw/articles/AJ201709040042.html
-
1 milyon yen 9.090 dolar yapıyormuş. Türk parasıylada 31.290 lira yapıyormuş. Çatır çatır afiyetle yesin tazminatı. :) Japonları ve Güney Korelileri sempatik millet olarak tanır, bilirdim. Japonlar ırkçı olabileceğini düşüneceğim son milletti.
-
mkyb bunu yazdı
1 milyon yen 9.090 dolar yapıyormuş. Türk parasıylada 31.290 lira yapıyormuş. Çatır çatır afiyetle yesin tazminatı. :) Japonları ve Güney Korelileri sempatik millet olarak tanır, bilirdim. Japonlar ırkçı olabileceğini düşüneceğim son milletti.
Mustafa, Ibrahim abimi delirttiler olacagi buydu :) Sen Japon degilsin diye vermessin ha :) Al sana boru gibi dava :)
-
Yalnız haber araba firmasının temyize başvuracağı yazıyor :
Araba şirketi başkanı, temyiz başvurusunda bulunmayı düşündüğünü ve mahkeme tarafından verilen toplam miktarın çok yüksek olduğunu söyledi.
"Asıl amacımız, Japoncayı anlamada zorluk çeken insanlara hizmet vermeyi reddetmekti" dedi.
-
9000 dolara japonya ne alınabilir ki .. ibnetorların yanına kalmış yaptıkları ırkçılık
-
mkyb bunu yazdı
Yalnız haber araba firmasının temyize başvuracağı yazıyor :
Araba şirketi başkanı, temyiz başvurusunda bulunmayı düşündüğünü ve mahkeme tarafından verilen toplam miktarın çok yüksek olduğunu söyledi.
"Asıl amacımız, Japoncayı anlamada zorluk çeken insanlara hizmet vermeyi reddetmekti" dedi.
Davayi kazanmis olmuyor mu Mustafa ? Ben oyle okudum. Whatsapptan bana linki atti abim bende kazandi diye okudum. ENG degil ama anladigim 9090 dolar bir tazminata odemesi gerektigi sirketin yanlis mi anlamisim ? :)
-
Mahkeme karar vermiş ama yargıtaya gidip temyiz yani kararı değiştirtme hakkı var demiş. Gerçi Japon yasaları nasıldır o konuda bir şey diyemem. Ha şahsi düşüncem bu saçmalığı yapan bayidir. Genel merkez markanın böyle bir davayla basına yansımasını istemez.
-
mkyb bunu yazdı
Mahkeme karar vermiş ama yargıtaya gidip temyiz yani kararı değiştirtme hakkı var demiş. Gerçi Japon yasaları nasıldır o konuda bir şey diyemem. Ha şahsi düşüncem bu saçmalığı yapan bayidir. Genel merkez markanın böyle bir davayla basına yansımasını istemez.
Bende boyle duyunca sasirmistim ilk basta. Ama adaletli bir hukuk sistemi var anlasilan Japonlarin Mustafa.
-
benzer bir durumu burda da yaşadı.
yazdıkları yüzünden banlandı , düşünceleri yüzündenki dediklerinin hepsine de katılıyorum , o yobaz kafasız ampülcü ibnelere
ne farkı var bunun ırkçılıktan şimdi , neyse.. habere sevindim. hala banlı olmasına üzüldüm.
-
Cins , uyumsuz , agresif bir herifti.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Cins , uyumsuz , agresif bir herifti.
neden banlanmıştı bilgin var mı ?