folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Japonya'da Yasayan Sniperscope Japon Sirketine Karsi Actigi Davayi Kazandi

Japonya'da Yasayan Sniperscope Japon Sirketine Karsi Actigi Davayi Kazandi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Yani zamanada kefilim de olan sniperscope abim Japon bir sirketin kendisine yaptigi irkicik yuzunden onlara dava acti.

Mahkeme sniperscope'i hakli buldu ve japon sirketini suclu buldu. 

Haberin linki burada : http://www.asahi.com/ajw/articles/AJ201709040042.html

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

1 milyon yen 9.090 dolar yapıyormuş. Türk parasıylada 31.290 lira yapıyormuş. Çatır çatır afiyetle yesin tazminatı. :) Japonları ve Güney Korelileri sempatik millet olarak tanır, bilirdim. Japonlar ırkçı olabileceğini düşüneceğim son milletti.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

1 milyon yen 9.090 dolar yapıyormuş. Türk parasıylada 31.290 lira yapıyormuş. Çatır çatır afiyetle yesin tazminatı. :) Japonları ve Güney Korelileri sempatik millet olarak tanır, bilirdim. Japonlar ırkçı olabileceğini düşüneceğim son milletti.

Mustafa, Ibrahim abimi delirttiler olacagi buydu :) Sen Japon degilsin diye vermessin ha :) Al sana boru gibi dava :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yalnız haber araba firmasının temyize başvuracağı yazıyor :

Araba şirketi başkanı, temyiz başvurusunda bulunmayı düşündüğünü ve mahkeme tarafından verilen toplam miktarın çok yüksek olduğunu söyledi.

"Asıl amacımız, Japoncayı anlamada zorluk çeken insanlara hizmet vermeyi reddetmekti" dedi.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

9000 dolara japonya ne alınabilir ki .. ibnetorların yanına kalmış yaptıkları ırkçılık

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Yalnız haber araba firmasının temyize başvuracağı yazıyor :

Araba şirketi başkanı, temyiz başvurusunda bulunmayı düşündüğünü ve mahkeme tarafından verilen toplam miktarın çok yüksek olduğunu söyledi.

"Asıl amacımız, Japoncayı anlamada zorluk çeken insanlara hizmet vermeyi reddetmekti" dedi.

Davayi kazanmis olmuyor mu Mustafa ? Ben oyle okudum. Whatsapptan bana linki atti abim bende kazandi diye okudum. ENG degil ama anladigim 9090 dolar bir tazminata odemesi gerektigi sirketin yanlis mi anlamisim ? :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Mahkeme karar vermiş ama yargıtaya gidip temyiz yani kararı değiştirtme hakkı var demiş. Gerçi Japon yasaları nasıldır o konuda bir şey diyemem. Ha şahsi düşüncem bu saçmalığı yapan bayidir. Genel merkez markanın böyle bir davayla basına yansımasını istemez.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Mahkeme karar vermiş ama yargıtaya gidip temyiz yani kararı değiştirtme hakkı var demiş. Gerçi Japon yasaları nasıldır o konuda bir şey diyemem. Ha şahsi düşüncem bu saçmalığı yapan bayidir. Genel merkez markanın böyle bir davayla basına yansımasını istemez.

Bende boyle duyunca sasirmistim ilk basta. Ama adaletli bir hukuk sistemi var anlasilan Japonlarin Mustafa.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

benzer bir durumu burda da yaşadı.

yazdıkları yüzünden banlandı , düşünceleri yüzündenki dediklerinin hepsine de katılıyorum , o yobaz kafasız ampülcü ibnelere

ne farkı var bunun ırkçılıktan şimdi , neyse.. habere sevindim. hala banlı olmasına üzüldüm.

http://www.leyladansonra.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Cins , uyumsuz , agresif bir herifti.

Kurtlar tasma takmaz....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Cins , uyumsuz , agresif bir herifti.

neden banlanmıştı bilgin var mı ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 4233 Toplam Mesaj: 28
japonya sniperscope