Japonyadaki Nükleer Durum Çok Ciddi Boyutlara Ulaştı
-
yeni gündem oldu işte
-
Bizimki de çıkmış dior ki Akkuyunun temelini mayıs gibi atarız falan
ey allam eyyyy
-
hep japonyaya gitmek isterdim umarım birşey olmaz herşeyi geçtim japonlar asil millettir okadar ermenistan israil varken gele gele japonların başına gelmesine üzüldüm
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------
hep japonyaya gitmek isterdim umarım birşey olmaz herşeyi geçtim japonlar asil millettir okadar ermenistan israil varken gele gele japonların başına gelmesine üzüldüm
----------------------------- -
Şu konuyu ne güzel tamamlıyor şu haber
http://www.tahribat.com/Forum-Nukleer-Enerji-Teknolojisi-Ile-Ilgili-Ne-Dusunuyorsunuz-133833/
konuyu incelerseniz bizde ne kadar Nükleer meraklısı varmış hayret edersiniz...
Diğer konu ise kurtarma çalışmalarına katılanlara hayran olmamak elde değil adamlar bile bile ölüme gidiyorlar...
-
ozsar07 bunu yazdı:
Şu konuyu ne güzel tamamlıyor şu haber
http://www.tahribat.com/Forum-Nukleer-Enerji-Teknolojisi-Ile-Ilgili-Ne-Dusunuyorsunuz-133833/
konuyu incelerseniz bizde ne kadar Nükleer meraklısı varmış hayret edersiniz...
Diğer konu ise kurtarma çalışmalarına katılanlara hayran olmamak elde değil adamlar bile bile ölüme gidiyorlar...
-----------------------------adam bilerek ölüme gitmese n olacak zaten orası patlarsa toptan ölecekler.
Japonya Dünya'nın en hareketli bölgesi adamlar oraya bir değil bir kaç santral kurmuş bence asıl delilik onların yaptığı.
-
dead_march bunu yazdı:
----------------------------- -
Dünyanın anasını bellemeye cok meraklı insan evladı. güneşten , denizde akıntıdan, rüzgardan böyle seçenekler varken öncelikle bunları denemeliyiz bana kalırsa riskler azaltılabilir ama bir insan evladının canına zarar gelirse değer mi ? Hayırlısı olsun madem dünya için
-
FOXXLY bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
sadee japonya dğeil olası bir patlamada esecek rüzgarı yönüne doğru sıçmalar başlayacak.
eğer bir patlama olursa herkesin temennisi rüzgarın okyanusa doğru esmesi olacaktır. japon denizinden çine doğru eserse sadece çin değil tüm insalık bundan etkilenecektir.
tabi bir de okadar japonun nereye nakil olacağı var. kim milyonlarca japona ev sahipliği yapar. her ülke 3-5 milyon alsa bile ne olur nasıl olur :|
çok acayip günler bizi bekliyor
-----------------------------Rusya'dan Japonya'ya tuhaf teklif
-----------------------------walla rusyanın o bölgesine 127.560.000 japon sığarmı bilmem. ama şu bi gerçekki eğer bir patlama olursa yada olacağı %100 kesinleşirse , bizim buradada japon görmeye alışırız.
not : japon nüfusu 127.560.000
27 milyon kayıp verseler - düz hesap için
100 milyon japon var elde ve ülkeleri yok :|
formülüne bittim ya :D:D
-
Juliet bunu yazdı:
rte de hala akkuyu nükleer santrali örnek olacak desin.
-----------------------------rte şunu kast etmiştir
bir patlama olursa 70,000,000 insan ölücek bu da dünyaya örnek olucaktır evet