folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Japonya"Ya Gidiyorum :)

Japonya"Ya Gidiyorum :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

gharghamel bunu yazdı:
    -----------------------------
    ikinizde ipnesiniz olm işte :D biri saxo çekiimmi sana dio, öbürü olur dio :D amk sizin

olm yanlızsın işte bizi katma sen :D tbtnın tek ıpnesı ladybeydır abı soluorum burdan :D bakınız lady=bey ne kaddarda garip deilmi 

ben orda saksomu cekıcem lan sana dercesıne dedım ancak nakamura yanlıs anladı yoksa nakamura saglam bı ınsan ole ıpnelıgı yoktr ama sen senle napıcaz bılmıoruz hacı =D 

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    nakamura2 bunu yazdı:

gharghamel bunu yazdı:
    ikinizde ipnesiniz olm işte :D biri saxo çekiimmi sana dio, öbürü olur dio :D amk sizin
    sie lan:D bize ibne diyene bak nargilecide kız sana sulanırken sağa sola bakan benim demi,lan orda ibne dedin ben olacaktım ki ah ah:D orda 72 çocuğum olurdu:D ibne herif erkeklere bakıodun durmadan mis gibi kız varken:D

NAKAMURA---Japon kardeşim bari sen sus. sus bak onlarda susacak. normalden dewam işte :D arkadaşız ya amk :D

bozmayalım ya yanlış bi laf için

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    NAKAMURA---Japon kardeşim bari sen sus. sus bak onlarda susacak. normalden dewam işte :D arkadaşız ya amk :D

imran sen o hıyarla napıosun?:D 

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

amk ben sizin:)  nargileci konusunu acma amk :D kızın abisi hala peşimde:) bulsa sikecek  beni

edit// imran kusura bakma dayı :D konunun içine ettik ,ugurlar olsun. cabuk git cabuk gel ,bana geyşa getir gelirken

çocuktum,büyüdüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    gfb_soldier bunu yazdı:

imran sen o hıyarla napıosun?:D 

yavv ne hıyarı bea hajı. kimseyi kırmak istemem yavv. kim olursa olsun. bak işte adamjaponyaya geleck yavv. şavkını kırdınız

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

hayırlı yolculuklarsana yolun açık olsun bunlar niyetini bozmuş kısavadeli gitseydin senden birtane kolye isticektim

ama uzun vadeli gidiyon

onun için senden sarısın 1.70boy

60kg 61kg arası

manken fizikli olurveya 100.60.80 ölcülerinde yumusak tenli herkonudan anlayan karete fazlabilmesin biryerimizi kırar ünt mezunu yada okuyan japon kız istiyorum ev adresimi sana sonra verecem paketlermisin bana

ameleyede birtena sumo güleşcisin gönder:))))))

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

uhe uheuh ue istediğin japon kızı olsun. yavv amam da

japonların sarışını pek olmaz. vede o kadar da piytasayı tutmadı bu sarıjın japon lar :D

hade seninkini yoladım. da

ameleye sumo güreşçisini nasıl yolalycam. kargo şirketi nasıl kabul etsin .d

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

ben gelebilirim :D

kacak binme şansımız varmı

kızlarada kacak kayarız :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:

ben gelebilirim :D

kacak binme şansımız varmı

kızlarada kacak kayarız :D

sie lam japonyayı tr mi sandın. kaçak maçak olurmu heç

la admalar türkiyeden vize almıor ama bin pişman olmuşlar :D şimdi ne yapakta geri alsak dior. bu arda not

NOT: Japonya Türk vatandaşlardan ilk 3 ay için Vize talebindebulunmaz .... :D gitmek isteynlere önemle duyrullur .d

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    imran abü bana yeşil gözlü çapon kız bul dile benden ne dilersen ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 6551 Toplam Mesaj: 62