folder Tahribat.com Forumları
linefolder Java
linefolder Java"Cı Nedir? Ne Değildir? Ne İş Yapar? Ne Yer Ne İçer? :)

Java"Cı Nedir? Ne Değildir? Ne İş Yapar? Ne Yer Ne İçer? :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Benim bi önceki çalıştığım şirkette sms groups adı altında bi projeleri vardı. Kitlesel gruplar iletişiminin sms versiyonu sayılabilir.(fan cluplar, dernek vakıflar, kan bankası gibi )  Örn. 1000 mürid kayıtlı bu guruba birisi onun üzerinden mesaj atıyor aynı anda 1000 kişiye gidiyor fakat maliyet mesaj atandan değilde herkezden (örn: 2 knt ) gidiyo böyle bi proje geliştirdiler. Burada web üzerindende erişilebilir bi yazılım yaptılar javada , Turkcell , avea gibi oparatörlerlede anlaşmalı web servisleri yazıyolar sürekli geliştiriyolar bende çok sordum müh. neden java diye yüksek performans amacıyla javayla yapmışlar ama sadece javalık kısımla kalmıyor bunun veritabanı performansı da geliştirmek gerekiyor.

*acele yazıyorum, bu konuda hocalarla daha çok konuşmak isterm

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu çok açıklayıcı oldu üstat çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar daha çok bilgi verebilirseniz daha çok sevineceğim. 

:) teşekkürler tekrar.

yardırmak bizim işimiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

tabiki sadace java ile işletim sistemi yapılamaz ama sadece c ilede işletim sistemi yapılmaz c++ lada yapılmaz asm destekli demek istedim vs. Windowsun çekirdeğide dos ozaman windows olmadı da denmez. Ben kullanışlı olduğunu söylemedim sadece var ve yapılabilir. Yavaşlığanada lafım yok ama sonuçta online oyunlar yapılıyor.işletim sistemini adı solaris.

işletim sisteminin ekran görüntüsü sun tarafından geliştirilmiş  bir proje sanırırm.

%3c%3c

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

@oksiyen

Javanın hiç bir şekilde donanıma müdahalesi yok bu 1 yani kernel yazamazsın onla ve hatanıda düzeltim C/Cpp ile kernel yazılabilir.Solarisi hayatında hiç kullanmamışsın belli indirip kurabilirsin, ben çok kullandım ondan dediklerimde sallamasyon yada sonradan duyma bilgiler degil solaris  bildigin unixtir.Masaüstü olarak gnome kullanır mp3 player olarak amorak yüklersin felan filan.Javayı yazan firmanın yazmış olması javayla yazıldıgı anlamına gelmiyor.

online oyun yapılıyor demişsin bana bir kaç örnek verir misin?

edit:Hatta sana şöyle anlatim solaris 1991 yılında çıktı java 1996 yılında.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:
    -----------------------------

@oksiyen

Javanın hiç bir şekilde donanıma müdahalesi yok bu 1 yani kernel yazamazsın onla ve hatanıda düzeltim C/Cpp ile kernel yazılabilir.Solarisi hayatında hiç kullanmamışsın belli indirip kurabilirsin, ben çok kullandım ondan dediklerimde sallamasyon yada sonradan duyma bilgiler degil solaris  bildigin unixtir.Masaüstü olarak gnome kullanır mp3 player olarak amorak yüklersin felan filan.Javayı yazan firmanın yazmış olması javayla yazıldıgı anlamına gelmiyor.

online oyun yapılıyor demişsin bana bir kaç örnek verir misin?

edit:Hatta sana şöyle anlatim solaris 1991 yılında çıktı java 1996 yılında.

-----------------------------

KAPAK.

Toplam Hit: 5086 Toplam Mesaj: 16